Sejdenfaden overtager kantinedrift

Det er to år siden at Annette Sejdenfaden flyttede ind på pilevej for at drive Food by Sejdenfaden. Arkivfoto

Sejdenfaden overtager kantinedrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annette Sejdenfaden lader ikke græsset gro under sine fødder og siger ja tak til at drive kantine på Knowhowz.

Bjerringbro: Det er cirka to år siden at Food by Sejdenfaden, der er et cateringfirma med med særlig fokus på tapas, drevet af Annette Sejdenfaden, første gang sendte sin første bestilling ud af døren på Pilevej i Bjerringbro.

Siden er det gået stærkt og drømmen om at være selvstændig og bare gå alene i industrikøkkenet og tilberede mad er efterhånden blevet udvidet en del.

I dag kan der godt være op til otte mennesker i køkkenet på en gang, når der er travlt, og forleden kunne Annette Sejdenfaden løfte sløret for nyheden om, at hun pr 1. januar overtager driften af kantinen hos Knowhowz, der både er et uddannelsescenter og en erhvervs-og udviklingspark.

- Jeg blev kontaktet af direktør hos Knowhowz Karoline Lynggaard, der spurgte, om jeg var interesseret, og det tilbud kunne jeg bare ikke sige nej til, også selv om det er meget anderledes end det,som vi gør til hverdag hos Food by Sejdenfaden, siger Annette Sejdenfaden.

Her gøres der meget i tapas til afhentning hver fredag, mad ud af huset på alle ugens dage samt mad til festen i Annette Sejdefadens eget festlokale på Pilevejen.

Men nu er der nye udfordringer i vente, og i den forbindelse har Annette Sejdenfaden ansat en af sine løst tilknyttede medarbejdere, Hanne Skovgaard i en fast fuldtidsstilling.

- Det er Hanne Skovgaard, der på sigt skal står for kantinedriften, men i starten vil jeg selvfølgelig også være til stede, fortæller Annette Sejdenfaden, der dog allerede i denne måned får sin gang hos Knowhowz.

Hun har nemlig i samråd med Karoline Lynggaard besluttet sig for at foretage en brugerundersøgelse blandt de mange mennesker der kommer på Knowhowz.

- Det er jo både to forskellige målgrupper, der skal bespises, samt en anden type mad vi skal servere, og derfor vil jeg foretage en rundspørge hos folk i huset. Vi byder på en snack, og til gengæld beder jeg dem om at udfylde et skema, hvor de fortæller lidt om, hvad de kan lide at spise, forklarer Annette Sejdenfaden.

En gevinst

Karoline Lynggaard er lykkelig for, at Annette Sejdenfaden har sagt ja til at påtage sig kantinedriften.

- Jeg er helt sikker på, at Annette Sejdenfaden bliver en god gevinst for Knowhowz. Hun har et godt ry, er idérig og driftig og så er hun jo også selv iværksætter, hvilket passer godt til huset, siger hun.

Hun er alligevel spændt på opgaven, der venter Annette Sejedenfaden forud.

- Vi er jo på mange måder et lidt specielt hus, og kantinen skal kunne servicere to vidt forskellige målgrupper - nemlig de erhvervsdrivende og så de mange lærlinge og elever. Det kan godt være en udfordring at sammensætte en menu, der passer til alle, når man netop skal tage en lærlingeløn samt unge menneskers madønsker i betragtning, siger Karoline Lynggaard.

Hun tror dog på, at skal det lykkes for nogen, så er Annette Sejdenfaden et godt bud.

- Det er derfor dejligt, at hun har valgt at gå i direkte dialog med de kommende brugere af kantinen, og jeg håber også på sigt, at endnu flere af de cirka 150 mennesker der kommer i huset vil bruge kantinen frem for at tage ned i byen og køber pølsehorn og pizza, siger Karoline Lynggaard.

Sejdenfaden overtager kantinedrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce