Sidste dag for Stark i Bjerringbro

Der var kø ved kassen hos Stark, der havde sidste åbningsdag fredag. Foto: Christine Krüger Hansen

Sidste dag for Stark i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rigtig mange var fredag en sidste tur i Bjerringbros gamle byggemarked, for både at sige farvel og få et godt tilbud med hjem.

Bjerringbro: Det var som om, nyheden var på alles læber, da DT Group, der ejer Stark-kæden, for en måneds tid siden meldte ud, at de lukkede 10 Stark afdelinger rundt omkring i landet, og at en af dem var i Bjerringbro.

Fredag den 10. februar var så sidste åbningsdag hos Stark på Heimdalsvej, og det var der også rigtig mange, der havde husket. Hele ugen har der været travlt i byggemarkedet, ikke mindst på grund af de gode lukke-tilbud, og på sidstedagen var parkeringspladsen godt fyldt op. Indenfor var hylderne ved at være tomme, men medarbejderne sad stadig på deres pladser og arbejdede.

Nogle af de mennesker, der var i butikken fredag, var dog ikke kun kommet for at handle. De var også mødt op for at sige et sidste farvel til en æra og en butik, de har handlet hos i  mange år.

En af dem var Jørgen Madsen, der selv tidligere har været ansat hos Stark i Bjerringbro:

- Det er efterhånden fire år siden, at jeg stoppede, men jeg må da nok sige, at jeg blev noget overrasket, da jeg hørte nyheden, fortæller en trist Jørgen Madsen, der i sin tid var lagerforvalter hos Stark.

Mellem hylderne gik Kim Gulev, der er ansat hos ISS og arbejder på Grundfos, og ledte efter nogle småting.

- Jeg er faktisk vant til at komme her dagligt. Det er rigtig trist, at de lukker. Vi  har altid haft en konto hos Stark, og det har været nemt lige at smutte herover. Det tog jo kun fem minutter. Nu ved jeg faktisk ikke, hvor vi skal handle fremadrettet, siger Kim Gulev.

 

 

Mange var mødt op for at sige farvel til butikken og medarbejderne. En af dem var tidligere direktør hos Stark, Sven Erik Lund.
Mange var mødt op for at sige farvel til butikken og medarbejderne. En af dem var tidligere direktør hos Stark, Sven Erik Lund.

Solgt og købt

Henne i malerafdelingen stod en anden person, der er kommet hos Stark i mange år, nemlig Sven Erik Lund, der blev ansat som trælast-direktør hos Bjerringbro Byggemarked, som det dengang hed, tilbage i 1969.

Han stoppede i 2008 og nåede i sin tid at se byggemarkedet blive solgt og købt igen syv gange:

- Jeg var af samme årsag derfor heller ikke så overrasket, da jeg hørte, at nu lukkede man Stark i Bjerringbro. Organisationen har jo også sat hele Silvan-kæden til salg, og de har længe kørt en slingrekurs, hvor de ikke kunne blive enige med sig selv, om de ønskede at handle med private kunder eller ej. Det betyder, efter min mening, at de langt hen af vejen selv har fået skræmt kunderne væk, siger Sven Erik Lund, der dog stadig er ked af, at byggemarkedet lukker.

- Bjerringbro fortjener en tømmerhandel, og det håber jeg, at der er nogen, der vil gøre noget ved, siger Sven Erik Lund smilende og går der fra med et par spande maling.

3
3

Sidste dag for Stark i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce