Silkeborg-kvinde bliver ny apoteker i Bjerringbro

Til maj tiltræder Lene Just Jørgensen som Bjerringbros nye apoteker. Foto: Privat.

Silkeborg-kvinde bliver ny apoteker i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 1. maj tiltræder 45-årige Lene Just Jørgensen som ny apoteker i Bjerringbro.

Bjerringbro/Silkeborg: Til maj stopper byens apoteker gennem mange år Torben Hauge. En tilværelse som pensionist venter. Siden udgangen af september har den snart ledige bevillingen til at drive apotek i Bjerringbro været slået op, og i sidste uge blev det offentliggjort, hvem der fremadrettet bliver byens nye apoteker.

Der var tre ansøgere til stillingen som apoteker i Bjerringbro, og valget faldt på Lene Just Jørgensen, der kommer fra en stilling som souschef på Hadsten Apotek.

Lene Just Jørgensen ankommer til apoteket med en rygsæk fyldt med erfaring og stor entusiasme.

- Man kan vel godt sige, at jeg, i de 20 år jeg har været uddannet som farmaceut, har arbejdet henimod denne mulighed, fortæller en glad og energisk Lene Just Jørgensen.

Den kommende apoteker er enormt engageret i faget og lægger rigtig mange kræfter, og energi, i at sikre, at alle lægemidler i Danmark bruges rigtigt, hvilket betyder, at Lene Just Jørgensen vil arbejde hårdt for en god kommunikation og vejlending til apotekets mange kunder.

- Man kan vel godt sige, at jeg i de 20 år, jeg har været uddannet som farmaceut, har arbejdet henimod denne mulighed
Lene Just Jørgensen, kommende apoteker i Bjerringbro

Kender apoteket godt

Foruden Hadsten har Lene Just Jørgensen også været souschef på apoteket i Ikast samt arbejdet som almindelig farmaceut i fire andre apoteker rundt omkring i landet.

- Hos Hadsten Apotek var der flere tilhørende filialer, samtidig med at i vi også i en længere periode stod for driften af webapoteket.dk. Derfor er jeg også vant til at arbejde med forskellige platforme og forskellige grader af kontakt, fortæller Lene Just Jørgensen, der generelt har arbejdet hårdt på at uddanne sig så meget som muligt.

- Man kan sige, at der har været tre ben, som skulle opfyldes, inden jeg søgte stillingen som apoteker i Bjerringbro, det faglige ben, det ledelsesmæssige ben og det økonomiske, fortæller Lene Just der eksempelvis rent fagligt også har fungeret som intern kursusleder for regionens apoteker.

At det blev Bjerringbro Apotek, der fik Lene Just Jørgensens hjerte til at banke lidt hurtigere, er en kombination af flere ting.

- Jeg er selv født og opvokset i Silkeborg, og efter en tur til København for at læse til apoteker, for nu mange år siden, er jeg igen bosat i byen sammen med min mand og mine to døtre. Derfor har jeg også været på udkig efter en apotekerstilling i området, men derudover synes jeg også, at Bjerringbro er en interessant by, forklarer Lene Just Jørgensen.

Hun ser et potentiale i Bjerringbro og er også overbevist om, at der er et godt grundlag for et apotek i byen mange år fremadrettet.

- Jeg har faktisk været på apoteket flere gange i løbet af mit liv af forskellige årsager. Min mormor og morfar boede i Tange, og jeg har handlet i apoteket for dem, når jeg var på besøg. Derudover arbejder jeg også med at kvalitets akkrediterer apoteker og var i den forbindelse ude at gennemgå og overse Bjerringbro apotek sidste år, fortæller Lene Just Jørgensen, der her fik et unikt indblik i, hvordan apoteket er drevet, og hvilke mennesker der er ansat på stedet.

- Det er min opfattelse, at det er et meget veldrevet apotek med gode og velindrettede lokaler, og så er der en moderne og funktionel robot, hvilket var et "must" fra min side. Livet er for kort til at arbejde i et apotek uden robot, siger Lene Just Jørgensen med et smil.

Silkeborg-kvinde bliver ny apoteker i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce