Skærebrænderkup i genbrugsbutik

Til april kan Kirkens Korshær fejre fem års fødselsdag i Rødkærsbro. Billedet er fra butikkens åbning. Arkivfoto

Skærebrænderkup i genbrugsbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve stjal 5.000 kroner fra Kirkens Korshær i Rødkærsbro i weekenden.

Rødkærsbro: Skærebrænderkup er normalt noget, som man hører om i banker eller butikker med store værdier, men nu er det tilsyneladende også kommet til genbrugsbutikkerne.

De tyve, som fredag aften eller nat brød ind hos Kirkens Korshærs genbrugsbutik på Søndergade i Rødkærsbro var godt forberedte, for de medbragte en vinkelsliber eller skærebrænder og åbnede pengeskabet med den, og dermed kunne de stjæle de 5.000 kroner i pengeskabet.

Indbruddet blev opdaget lørdag morgen, da dagens hold af frivillige mødte ind. Det er anden gang inden for et halvt år, at butikkens pengeskab bliver brudt op, men denne gang lykkedes det tyvene at få fat i pengene.

Faktisk har butikken haft indbrud hele syv gange inden for de seneste tre år, og det ærgrer butiksudvalget, at der er nogle som har udset sig den lokale genbrugsbutik som mål for deres tyvetogter.

- Det er rigtig modbydeligt, at der er folk, som bryder ind i butikken og stjæler det, som de mange frivillige har arbejdet for. Da vi ikke har overvågning, kan vi ikke se, hvem det er, og der kommer jo mange mennesker her i løbet af ugen, så det er umuligt at sige noget om, hvem der kan stå bag det, siger Birgit Poulsen, som er en af de fire personer i butiksudvalget.

- Nu må vi se, hvad vi gør, men vi bliver nødt til at finde på noget ud over det lys, som vi har i butikken og det udendørs lys, som styres af sensorer, tilføjer Birgit Poulsen.

Hun kan ikke sige, at tyvene også har stjålet møbler eller andre ting fra butikken. Politiet har en formodning om, at tyvene har fået adgang til genbrugsbutikken via en bagdør, som man har holdt åben efter lukketid, og at de herefter har kunnet komme frit ind i bygningen.

Kirkens Korshær har godt 30 frivillige, heraf er der to chauffører, som kører rundt og henter møbler og andre større effekter i området.

Skærebrænderkup i genbrugsbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce