Stærk dansk blues

Ole Frimer Band er klar til at levere blues i topklasse i Gudenåhuset 16. februar. Pressebillede

Stærk dansk blues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MusikViften åbner foråret med dansk blues i topklasse fredag 16. februar i Gudenåhuset.

Bjerringbro: MusikViften i Bjerringbro indleder forårets program med noget for de rock- og bluesinteresserede, når Ole Frimer band spiller i Gudenåhuset fredag 16. februar.

Med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, turnerer Ole Frimer nu med eget band i selskab Palle Hjorth (keyboard), Jesper Byllling (bas) og Claus Daugaard (trommer).

Bandet spiller en progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion.

Orkesteret er i dag et af de mest travle i Blues-Danmark med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival, Eutin Festivalen og mange flere.

Prisbelønnet

Sanger og guitarist Ole Frimer er både nationalt og internationalt prisbelønnet, og har høstet stor international anerkendelse og erfaring. I 2001 vandt han med sit band Blue Junction, som de første danskere nogensinde, den amerikanske Real Blues-pris i kategorien "Best Live European Blues Recording", og i 2004 prisen for "Best Foreign Blues Act". I 2008 modtog han en Danish Music Award for "Årets Danske Bluesalbum" og i 2011 Bank Nordics Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.Ole Frimer Band er kendt for at levere varen hver eneste gang, de giver koncert, og med deres dansksprogede cd i ryggen er der lagt op til et møde med et garvet band og deres musik. Men der bliver også plads til masser af bluesnumre fra Ole Frimers store bagkatalog.

/EXP

Stærk dansk blues

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce