Vi bruger cookies!

viborg-folkeblad.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.viborg-folkeblad.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Super-Brugsen kridter banen op

Uddeler Kurt Pedersen glæder sig til at lave butikken om, så han får mere plads. Her står han med Bjerringbro-vinen - og netop de lokale varer får mere plads på hylderne.

Super-Brugsen kridter banen op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når konkurrencen øges, må man vise, hvad man er bedst til - og nu bygger Super-Brugsen om for at få mere hyldeplads til specialiteter.

Bjerringbro: Inden længe får Super-Brugsen nye genboer, for Rema 1000 står klar til at rykke flyttekasserne ind på Rossensgade nummer 1, så snart de nye bygninger står færdige - og dermed er endnu en dagligvarebutik født. Det har fået uddeler Kurt Pedersen i Super-Brugsen til at sætte en længe overvejet plan i værk.

Han er netop gået i gang med at lave butikken om for at få plads til alle de varer, han gerne vil tilbyde sin kunder.

- I en tid med øget konkurrence vil vi gerne vise vores kompetencer med et bredt sortiment. Vi har længe gået med planerne om at få udnyttet vores kvadratmeter bedre, fordi vi ganske enkelt mangler plads, siger Kurt Pedersen.

Med omlægningen af butikken får Kurt Pedersen 30 procent mere plads, som blandt andet skal give plads til mere økologi, flere veganervarer, flere glutenfrie produkter, flere specialiteter og et bredt udvalg af amerikanske varer - bare for at nævne nogle af de produktgrupper, hvor sortimentet udvides.

- Vi kommer til at kunne tilbyde et bredere sortiment i næsten alle afdelinger, og der er mange nye specialiteter iblandt. Med et bredere sortiment får vi også en højere servicegrad, og vi vil meget gerne dække alle kundernes behov for at holde folks dagligvarehandel i byen, siger Kurt Pedersen.

Under omlægningen af butikken flyttes posthuset, gangarealerne laves om, og der sættes flere hylder op. I samme ombæring får slagteren mere plads til det betjente salg, og den plads vil han blandt andet bruge på en rygeovn med egen produktion.

Flytningen af butikkens inventar og posthuset kommer til at tage tre dage, og Kurt Pedersen regner med at være færdig med den "nye" butik ved udgangen af oktober.