Sys synger i kirken

Sys Bjerre giver koncert i Bjerringbro kirke tirsdag 17. april. Pressebillede

Sys synger i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro: Singer-songwriter Sys Bjerre giver koncert i Bjerringbro kirke tirsdag 17. april kl. 19.30 på hendes Salmetour 2018.

Med ønsket om, at bidrage til den sangskat vi har her i Danmark, har hun givet et bud på 12 nye fællessange under navnet "12 Salmer Til Det Moderne Menneske".

Det har Sys Bjerre gjort, fordi hun mener at musik, og særligt sang, er en af de nemmeste genveje, til en følelse af enhed imellem mennesker, noget det moderne menneske, efter hendes mening, har mere brug for nu, end nogensinde.

Nogle af de 12 salmer er at finde i den nye Kirkesangbog, ligesom en del af hendes tidligere hits har fundet vej ind i flere forskellige sangbøger. Sys medvirker desuden påalbummet "Lys og lindring - salmer og sange fra Kirkesangbogen".

Repertoiret vil være både popsange og salmer, både nye og dem publikum kender. Historierne vil være i højsædet, og der vil være rig mulighed for at synge med.- På min kommende tour vil jeg fortælle min historie, og også andres historier, og jeg håber, at vi sammen kan finde nye måder at fortælle og fortolke vores historier på, siger Sys Bjerre.

Billetterne til koncerten kommer til salg 17. februar online.

/EXP

Sys synger i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce