Teltdugen slås til side: Boligerne i "Strømmen" vises frem

Boligprojektet, der allerede præsteres for interesserede den 6. april, er delt op i to faser, hvor der i hver fase bygges 10 huse.

Teltdugen slås til side: Boligerne i "Strømmen" vises frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nysgerrige og købsinteresserede kan lørdag den 6. april få et kig ind i under det hvide telt på hjørnet af Nørregade og Poppelvej og dermed se, hvordan de nye boliger kommer til at se ud.

Bjerringbro: Det er ikke til at se det, for byggeriet skyder op under et stort telt, men faktisk er de nye boliger på grunden, hvor de gamle EGO-bygninger lå, nu så godt i gang, at de kan vises frem for interesserede. Dette sker ved et Åbent Byggeplads-arrangement på byggepladsen lørdag den 6. april 2019.

Projektet, der opføres af tømrermester Michael Pedersen, og som er døbt "Strømmen", bliver et markant boligprojekt tæt på Bjerringbros midtby. Det består af to etaper med 10 boliger i hver, og de første to boliger er altså nu rejst.

Projektet sælges af Home Bjerringbro & Viborg, og ejendomsmægler Peter Stouby Mortensen fortæller, at man glæder sig til at kunne vise byggeriet frem.

- Selvom boligerne endnu ikke er færdige, er det dog væsentligt nemmere for kunderne at forestille sig, hvordan de nye bolig bliver indrettet og kommer til at ligge, frem for at man bare kan se boligerne på tegninger og visualiseringer, fortæller han.

Opføres i et telt

Peter Stouby Mortensen opfordrer alle interesserede til at møde op den 6. april

- Der har allerede været stor interesse for boligerne, og vi forventer således, at vi snart kan sætte "solgt" på de første boliger. Interesserede købere kan rekvirere salgsbrochurer hos Home Bjerringbro & Viborg med tegningsmateriale, materialebeskrivelser og 3D-visualiseringer på boligerne.

Projektet præsenteres på byggepladsen ved Nørregade 48, hvor der i et telt vises plancher og tegninger med beliggenhed, facader, indretning med mere. Desuden vil man kunne se livagtige visualiseringer af projektet både ud- og indvendigt.

Der bliver også mulighed for at få en god snak om indretning med tømrermester Michael Pedersen denne dag.

Teltdugen slås til side: Boligerne i "Strømmen" vises frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce