Tvilum-medarbejdere er lettede

Møbelfabrikken Tvilum har afdelinger i Fårvang og Kjellerup. Arkivfoto: Scanpix/Claus Fisker

Tvilum-medarbejdere er lettede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overtagelsen af møbelvirksomheden Tvilum i Fårvang og Kjellerup betyder, at hovedparten af de ansatte kan beholde deres job.

Fårvang: Der er glæde og lettelse hos ansatte på møbelvirksomheden Tvilum, der har produktion i Fårvang og Kjellerup. Virksomheden var gået konkurs, men er nu overtaget af en dansk investorgruppe. Det sikrer 504 medarbejderes job. Dog har 91 af de ansatte ikke noget af glæde sig over, idet de opsiges. Samtlige medarbejdere på Tvilum blev sendt hjem for en uge siden, men på mandag genoptages produktionen.

Frank Andersen, der er tillidsrepræsentant for møbelfabrikkens 3F'ere, er glad for, at virksomheden kan fortsætte. Han fortæller til TV2 Østjylland, at han fik nyheden på et samarbejdsudvalgsmøde fredag eftermiddag, og at man bagefter kørte på kro og fejrede resultatet med at spise en pramdragergryde.

Han beklager dog, at 91 medarbejdere mister jobbet, men tilføjer, at det kunne have været meget værre.

Også hos 3F er der glæde og lettelse. Jens Svenningsen, der er formand for 3F i Silkeborg, siger til TV Midtvest:

- Jeg synes jo først og fremmest, at det er godt, at Tvilum kan fortsætte. Det er selvfølgelig frygtelig trist, at godt 90 mennesker ikke får et nyt job i det nye Tvilum, men som udgangspunkt er vi rigtig glade og lettede over, at det fortsætter.

- Det har været hårdt for alle. Alle medarbejdere har været meget usikre på, om de har et job bagefter, siger han til tv-stationen.

Tvilum-medarbejdere er lettede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce