Sådan laver du Candy Crush

Det er sommer i et glas. Sådan beskriver bartender Nicklaes Ruus Häuser sin sommerdrink Candy Crush. Foto: Søren E. Alwan

Sådan laver du Candy Crush

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

.

1. Det skal du bruge

Det skal du bruge: 5 cl citronvodka (f.eks. Absolut Citron), 2 cl hindbærsirup (f.eks. Monin Raspberry Syrup), 2 cl jordbærsirup (f.eks. Monin Fraise Syrup), 2 cl citronsaft, 6-8 mynteblade, 5 cl tranebærjuice og is.

Pynt med vingummibamser og is (helst knust is, men isterninger går også an).

2. Sådan gør du

Afkøl først dit drinkglas med is. Glasset skal være helt fyldt, før du går i gang med din drink. Tilsæt alle ingredienser i en shaker og ryst det hele godt i cirka 10-15 sekunder. Skift is i glasset igen - denne gang skal isen bruges til serveringen. Fine strain shakerens indhold i glasset. Det vil sige, at du hælder shaker-indholdet i glasset gennem en fin si, der sorterer is fra shakeren, så væsken bliver helt klar og fin. Væsken hældes over isen, der allerede er i glasset. Slut af med at pynte din drink med en håndfuld vingummibamser på toppen, sæt sugerør i glasset og nyd din Candy Crush.

3. Tip til hjemmebryg

Du kan sagtens lave drinken derhjemme uden den professionelle bartenders redskaber. Har du ikke en shaker, kan en meljævner gøre samme trick, og en fin si kan fine straine væsken fra shakeren, hvis ikke du har en professionel shaker-si.

Kilde: Nicklaes Ruus Häuser, bartender hos No. 14 Vinbar i Vejle.

Sådan laver du Candy Crush

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce