Erik Arkitekter får to ny medejere

Administrerende direktør og partner Sine Juul Praastrup fra Erik Arkitekter kan byde velkommen til to nye medarbejdere. Arkivfoto: Niels-Chr. Jönsson

Erik Arkitekter får to ny medejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingensleder Jesper Laursen fra hovedkontoret i Viborg er en af de to nye partnere.

Viborg: Det landsdækkende arkitektfirma Erik Arkitekter, der har hovedkontor i Viborg, har fået to nye partnere (medejere).

Det er to af firmaets ledere, Jesper Brøndum og Jesper Laursen, der er blevet optaget i ejerkredsen. Udnævnelsen kommer samtidig med, at arkitekt og partner Trine Neble har ønsket at træde ud af partnerkredsen grundet sygdom i den nærmeste familie.

Jesper Laursen har været en del af Erik Arkitekter siden 2007 og har siden 2016 fungeret som afdelingsleder i Viborg, der beskæftiger 46 medarbejdere. Jesper Brøndum har siden 2017 været direktør i afdelingen i Aalborg, som beskæftiger 12 medarbejdere.

Erik Arkitekter (tidligere KPF Arkitekter) har det seneste år haft travlt med navneskifte, opkøb og en masse spændende projekter, og det næste naturlige skridt var ifølge administrerende direktør Sine Juul Praastrup en udvidelse af partnerkredsen med to nye partnere, som allerede i dag har nøgleroller i virksomheden og er vellidte blandt medarbejdere og kunder.

- Det er en kæmpe glæde, at vi kan byde velkommen i partnerkredsen til Jesper og Jesper. De er begge nøglespillere i vores organisation. Vi får hermed endnu mere fokus på at udvikle vores kompetencer i tæt samspil med vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere, så vi fortsat kan levere værdiskabende arkitektur til bygherrer og brugere gennem rådgivning af høj kvalitet, siger Sine Juul Praastrup, som altså samtidig må sige farvel til Trine Neble.

- Det er med vemod, at vi siger farvel til Trine, som har ydet en uendelig stor indsats hos Erik Arkitekter gennem årene, og har som en af Danmarks dygtigste restaureringsarkitekter været en stor inspiration for sine kollegaer, siger Sine Juul Praastrup.

Fremover vil Trine Neble arbejde som arkitekt og bygherre på Kronborg - en bygning som har en helt særlig plads i hendes hjerte.

Ejerkredsen i Erik Arkitekter består nu af 10 partnere.

Erik Arkitekter får to ny medejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce