Hvad kan andre lære af Daniel Johannesen?

Jonathan Løw. Pressefoto

Hvad kan andre lære af Daniel Johannesen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Foredragsholder, iværksætter og idémand til projekt Viljestyrken, Jonathan Løw (Listen Louder), kommer her med sit bud på, hvad du som læser kan lære af Daniel Johannesens erfaringer:

o For virksomheden giver det mening at hente inspiration i den benhårde prioritering, som Daniel allerede i en ung alder har indset, at der skal til. Hvis man eksempelvis taler innovation og forretningsudvikling i virksomheder, så ved vi fra forskningen, at det handler om en kombination af at gi' slip og tænke stort samtidig med, at man har en meget klar proces for, hvad man skal gøre, når man finder frem til den rigtig gode idé. Jeg plejer at kalde tankegangen for 'tænk stort - handl småt - fejl hurtigt og billigt.'

o For lederen handler det om at give medarbejderen mulighed for at finde frem til den passion for deres arbejde, som Daniel udviser. Man ved fra både elitesportsfolk og iværksættere, at de er drevet af en kæmpe passion for det, de laver. Det kan være svært for mange mennesker at finde den store glæde ved noget, hvis de ikke samtidig har en ledelse, der dels tør italesætte dette og dels skaber en arbejdsplads, hvor medarbejderne hele tiden føler både medejerskab og en mulighed for at udfolde deres talenter i praksis.

o For medarbejderen handler det om, at mening ikke er noget, vi opdager eller finder, men skaber. De fleste ting i livet er filosofisk set meningsløse. Det gælder også de ting, Daniel elsker at lave. Men han er rigtig god til at tilføre dem mening og se meningfuldheden i alt fra at svømme i timevis hver eneste dag til at nå de mål, han sætter op, eller hygge med vennerne. Det hele afhænger af vores evne til at tilføre disse forskellige aktiviteter mening, så vi føler, at vi lever et spændende og godt liv.

Hvad kan andre lære af Daniel Johannesen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce