Ilvas unge chefer klarede skærene

Der var ingen slinger i valsen, da salgselever tog styringen i Ilva. Foto: Jesper Krogshave

Ilvas unge chefer klarede skærene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målsætningen om at trække flere kunder i butikken og øge omsætningen lykkedes, da fem unge salgselever overtog Ilva i Viborg i sidste uge.

Viborg: Fem unge salgselever overtog mandag til onsdag i sidste uge Ilvas butik i Viborg som et af de afsluttende led i deres uddannelse.

I tre dage var det eleverne, der selv skulle træffe de vigtige beslutninger, og de unge havde kun den normale butikschef, Dennis Johansen, at læne sig op ad i nødsituationer.

Opgaven for de unge ledere var at øge omsætning og kundestrømmen i de tre dage, hvor de havde kommandoen. Og det har de løst ganske udmærket, hvis man spørger den normale butikschef.

- De er blevet vurderet på deres forberedelser, som de har været grundige med. Derudover har de også haft det højeste salgsindeks af de fem hold, som har været ude i sidste uge, så de har været gode, fortæller Dennis Johansen.

- De har også haft nogle deadlines, som de har overholdt på trods af, at de har været ramt af sygdom.

Vandt konkurrence

Udover butikschefens fine ord fik eleverne også et skulderklap fra deres undervisere. Der har været fem hold elever rundt i møbelforretninger i landet, og her er det altså holdet i Viborg, der har klaret sig bedst.

- Jamen, det gik jo selvfølgelig sådan, at vi vandt, siger Casper Tølbøl, der var konstitueret butikschef, mens de unge bestemte.

Sejren blev fejret til en gallamiddag, hvor eleverne fra de fire andre butikker deltog. Eleverne er blevet målt på flere forskellige parametre. For eksempel har en testkøber været forbi og testet eleverne i salgets faser, men de er også blevet vurderet på kreativitet, kundestrøm og omsætning.

- Det har absolut været lærerigt, konkluderer Casper Tølbøl.

Ilvas unge chefer klarede skærene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce