Snart 100-årig stålvirksomhed skifter navn igen

Mogens Hørdum Sørensen overtog sammen med hustruen Tine Valente den snart 100-årige stålvirksomhed AAOsteel - tidligere Aage Østergaard - i Horsens i oktober 2016. Parret etablerede tilbage i 1995 også den komplementerende virksomhed DFT-Presswork, som siden er vokset sig stor i Nordborg på Als. Foto: Henrik Skov Anhøj

Snart 100-årig stålvirksomhed skifter navn igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AAOsteel skifter navn for anden gang på seks år. Det tidligere Aage Østergaard i Horsens kommer i fremtiden til at bære navnet Steel Products, som det bliver også tilfældet for ejerleder Mogens Hørdum Sørensens anden virksomhed, Dansk Flydepresse Teknologi i Nordborg.

Horsens: I Østjylland er AAOsteel stadig kendt som Aage Østergaard. Navnet fra grundlæggelsen i 1924 hænger fortsat ved Horsens-virksomheden, selv om det blev ændret i 2012 til det mere internationale AAOsteel.

For ude i verdenen - blandt andet på primærmarkederne i Sverige og Tyskland - har de altid haft det lidt svært med det gamle danske navn, Aage, og virksomheden har vel at mærke en eksportandel på 75 procent. Derfor ændrer Mogens Hørdum Sørensen, der sammen med Tine Valente overtog det hæderkronede Horsens-firma i oktober 2016, nu navnet igen.

Steel Products A/S bliver den nye fællesbetegnelse for både AAOsteel i Horsens og DFT-Presswork i Nordborg på Als - en virksomhed, som parret grundlagde tilbage i 1995.

- Steel Products er navnet på det agentur, som solgte produkter fra både Aage Østergaard og DFT i udlandet omkring årtusindskiftet. Der er måske ikke så mange i Danmark, der kender navnet, men det er kendt på messer rundt i verdenen, og nu bliver det lanceret som vores fælles navn i løbet af foråret. Holdningsselskabet har været igennem navneskiftet, og fremover kommer koncernens virksomheder til at hedde henholdsvis Steel Products Aage Østergaard og Steel Products DFT, forklarer Mogens Hørdum Sørensen.

Gammel kærlighed ruster ikke

Slægtskabet mellem AAOsteel og DFT går i øvrigt også tilbage til et formaliseret samarbejde mellem parterne via Scan Press, som lukkede på Vejlevej i Horsens i 2012 og flyttede sine aktiviteter til Islandsvej. Både Scan Press og agenturet Steel Products fungerede i en periode som partnere i Dansk Flydepresse Teknologi.

- Vi var for mange kokke dengang, og samarbejdet blev opløst, efter vi havde tabt penge tre år i træk, fortæller Mogens Hørdum Sørensen om den tidligere flirt.

Steel Products A/S har samarbejdet med Aage Østergaard siden etableringen i 1983 og hører under AAOsteel som datterselskab, mens Scan Press blev en del af partnerskabet i 1994.

AAOsteel beskæftiger i dag 230 medarbejdere i Horsens, mens DFT har 100 ansatte på Als.

Snart 100-årig stålvirksomhed skifter navn igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce