Spar tusinder på telefonregningen

Med 3LikeHome Pro kan virksomheder spare tusinder af kroner på udenlandssamtaler med 53 lande i verden. Pressebillede

Spar tusinder på telefonregningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teleselskabet 3 lancerer nyt tilbud til erhvervslivet, der kan spare tusinder af kroner på telefonsamtaler med 53 lande ude i verden.

Hinnerup: Den danske virksomhed PanzerGlass i Hinnerup, der laver beskyttelsesglas til mobilenheder, er vokset så meget på bare få år, at der nu er afdelinger i hele verden.

- Efter kun tre år er vi en stor global virksomhed med en afdeling på hvert kontinent. Og vi fortsætter med at vækste. Det betyder flere medarbejdere og kunder i udlandet, der skal koordineres på tværs af landegrænserne og dermed et øget behov for udlandstelefoni - og en større regning, siger Ditte Bak, som er Global HR Manager i PanzerGlass.

PanzerGlass står nu til at få en årlig besparelse på over 8.000 kr. på deres telefonregning, fordi de lige har skiftet til et nyt produkt, der hedder 3LikeHome Pro, hvor man kan ringe uden ekstraomkostninger ud over Danmarks grænser, i og mellem 53 lande.

Meget at spare

PanzerGlass er ikke den eneste midtjyske virksomhed, hvor udlandstelefoni fylder meget. 59 procent af de adspurgte midtjyder, der har en arbejdsgiverbetalt erhvervsmobil, ringer nemlig hver måned til et udenlandsk nummer inden for EU. Hele 39 procent ringer månedligt til udenlandske numre uden for EU. Det viser en undersøgelse Userneeds har foretaget for teleselskabet 3.

- Mange danske virksomheder ekspanderer og ringer i højere grad udenlands, så der er rigtig mange penge at spare for virksomhederne, hvis de går deres teleforbrug igennem. Med det nye produkt fjerner vi udlandstakster og begrænsninger, så vores kunder ikke skal tænke over deres udlandstelefoni i 53 lande, siger Sigurd Leth, erhvervsdirektør hos 3.

/EXP

Spar tusinder på telefonregningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce