Det var nødvendigt at underskrive en fortrolighedserklæring


Det var nødvendigt at underskrive en fortrolighedserklæring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Allan Clifford, formand for Energi Viborg A/S som repræsentant for Viborg Byråd.
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Kære Jens. Tak for din bekymring omkring fremmed lovgivning både som borger og specielt med din baggrund! Tak for det!

Hverken borgmesteren eller jeg kendte til underskrift af en fortrolighedsklausul på selve besøgsdagen, som var et teknisk besøg fra Apples ansvarlige for datacentret. I forbindelse med besøget blev medarbejderne ved EVK inviteret ud på datacentret for en gennemgang af det tekniske anlæg til varmegenindvinding. Formålet med besøget var således af teknisk karakter og med udgangspunkt i et ønske om at få en dialog i gang på teknisk niveau, altså hvor meget, hvorfra, hvordan og hvorledes et varmeaftag kunne tænkes at ske.

Selve det juridiske/forhandlingen om detaljer i forbindelse med varmeaftaget udestår! Der er således ikke indgået varmeaftaler eller andre aftaler ud over fortrolighedserklæringen. Der er således heller ikke taget stilling til lovvalg og værneting i forhold til evt. kommende varmeaftaler. Her vil den nødvendige juridiske ekspertise naturligvis blive inddraget med det udgangspunkt, at en sådan aftale skal være underlagt dansk ret og værneting.

Med hensyn til underskrivning af fortrolighedserklæringen var det de ansattes egen vurdering, at dette var nødvendigt for at komme ind på datacentret på besøgsdagen og dermed opnå viden som er vigtig for fremdriften i det tekniske arbejde.

På baggrund af dette oplyser direktør Christian Hagelskjær, at fortrolighedserklæringen giver Apple mulighed for at dele den viden og information omkring de tekniske installationer til varmegenindvinding med Energi Viborg Kraftvarme, som er nødvendig for det videre projekt. Derfor var det nødvendigt at underskrive Apples fortrolighedserklæring.

PS: Jeg er ked af, at du også skriver "at varmeforbrugerne har én gang for mange fået en stor ekstraregning, fordi et tidligere byråd og dets repræsentanter i Energi Viborg ikke vidste, hvad de havde med at gøre". Det er IKKE sandt Jens, projektet om geotermi var ejet og ledet af Viborg Fjernvarme - med 73% , og dertil diverse fjernvarmeværker, heraf hæftede Energi Viborg Kraftvarme for 2,9% - og havde slet intet at gøre med kommunen og byråd. Først da Viborg Fjernvarme var truet af konkurs, trådte hele kommunens skatteborgere til!

Resultatet kender vi alle, det lykkedes desværre ikke at få skabt et projekt!

Det var nødvendigt at underskrive en fortrolighedserklæring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce