Er det de folkevalgte, der bestemmer?


Er det de folkevalgte, der bestemmer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Peder Futtrup Andersen, Svalevej 6, Mønsted.
Peder Futtrup Andersen
Læserbrev. 

Læserbrev: Hvem regerer Danmark? Er det de folkevalgte, eller er det dem inden for de forskellige styrelser? Ofte ser man, de går imod alt sund fornuft, netop inden for det område, som de jo burde have interesse for og forstand på.

Vi ser, hvordan Strandstyrelsen kører frem mod dem, der sikrer kysten, så havet ikke æder Jylland og deres sommerhuse. Dem vil de have straffet, og de fjerner strandsikringen, det er jo helt vildt. De burde have penge og hjælp til at sikre hele Vestkysten. Havet er en stærk herre at kæmpe imod.

Mange fiskere er blevet derude på havet, men nu har de heldigvis fået skibe, så mor kan gå trygt derhjemme, når deres mænd er derude for at hente guld hjem til Danmark. Ligesom fiskerne er sikret, burde vi også sikre kysten, så dem, der vil Vestjylland med deres sommerhuse, kan føle sig trygge.

Nu ser vi også, hvordan man smider efter ulvene til hegn og døde og mishandlede får. Her har man masser af penge, men vi kan ikke få råd til at give de ældre en ordentlig behandling, den sidste tid, de lever. Nej ulvene hører ikke hjemme i Danmark, de skal være i bjergområderne, og der yngle de endda for meget, så de må skyde nogle af dem. Det var noget andet, om ulven var et truet dyr, men det er der ikke tale om.

De danske skove skal også være for børn og ældre mennesker.

Det er jo som om, der ikke er andet, der duer inden for Naturstyrelsen end rovfugle og rovdyr. Agerhøns, fasaner og harekillinger har jo ikke en gnist af chance over for de mange rovfugle.

En vej skulle flyttes. Kommunen ville, den skulle gå på den side af ejendommen. Nej, sagde Skovstyrelsen, den skal gå på den anden side af ejendommen, det er os der bestemmer. Kommunen har ikke noget at sige, og sådan kan jeg blive ved.

Er det de folkevalgte, der bestemmer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce