Har politikerne rent mel i posen?


Har politikerne rent mel i posen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Som nabo til Bjerring Hede 41-43, hvor Bjerringbro Cross Klub arbejder på at få tilladelse til at anlægge en motocrossbane, er jeg fuld af bange anelser.

Bjerringbro Cross Klub virker meget overbevist om, at de har politisk velvilje i byrådet, på trods af, at motocrossbanen, hvis den etableres, vil ligge klods op og ned af stilleområdet Vindum Skov, afskære en økologisk forbindelseslinje og strække sig ind over et lavbundsområde - områder, der ifølge loven er beskyttede.

Tilladelsen foreligger ikke endnu, og ifølge forvaltningen er sagsbehandlingen ikke engang igangsat. Alligevel er der masser af byggeaktivitet på ejendommen. Når jeg går tur med min hund, ser jeg dagligt håndværkere i fuld aktivitet med at omdanne den gamle beboelse til klubhus - den slags folk plejer ikke at arbejde gratis, og de har nu gået der i over tre måneder.

Jeg spekulerer selvfølgelig over, om der er lavet underhåndsaftaler.

Den nuværende ejer, Holger Andersen, købte ejendommene af Energinet i 2016, hvorefter han overdrog nøglerne til Bjerringbro Cross Klub.Siden da har Holger Andersen indgået en betinget aftale med Viborg Kommune om salg af ejendommene.

Indtil for fire år siden sad Holger Andersen i byrådet for Venstre. Her havde han bl.a. plads i økonomiudvalget, og han er stadig medlem af bestyrelsen for Venstre i Bjerringbro, hvor Cross Klubbens formand, Søren Sørensen, sjovt nok er næstformand.

Er der mon lavet aftaler i kullisen, siden Holger Andersen, som jo ellers er kendt for sin gode forretningssans, tør poste penge i et ellers så usikkert projekt.

Jeg håber selvfølgelig at vores lokale politikere følger loven og ikke misbruger deres position til at mele hinandens kager.

Har politikerne rent mel i posen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce