Hilsen til fredag morgens flugtbilist på NFS Grundtvigsvej


Hilsen til fredag morgens flugtbilist på NFS Grundtvigsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Thomas Lind Hansen, Dalgasvej 2, Viborg.
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Hilsen til fredag morgens flugtbilist på NFS Grundtvigsvej.

Min 20-årige datter har det efter omstændighederne godt, efter at du strejfede hendes cykelstyr og tvang hende ind i chikane nr. 2 på NFS Grundtvigsvej ca. kl. 7.35 fredag morgen. Hun landede med hovedet forrest ind i den pæl, som står i chikanen. Hun havde heldigvis cykelhjelm på og "slap" derfor med en hjernerystelse og var derudover temmelig forslået.

Hun føler sig sikker på, at du må have set hende, da du kom bagfra, og hun havde velfungerende lys på cyklen. Hun nåede at se, at du kørte i en "flad sort bil", der bagfra lignede "AUDI-typen".

Til ærgrelse for os forældre og for politiet indprentede hun sig desværre ikke din nummerplade. Ved politianmeldelsen fik vi at vide, at der ses med stor alvor på bilister, der forårsager en ulykke og derefter lader den tilskadekomne i stikken.

Der var ingen andre i nærheden, men min datter fik, ved at tale højt til sig selv, stablet sig på benene, samlet sine ejendele sammen og kom videre. Hun husker ikke, hvordan hun kom frem til sin arbejdsplads i daginstitutionen Tommeliden ca. 500 meter væk. Men hun husker den omsorg, hun mødte af børn og voksne dér, og så brød hun grædende sammen. Herefter blev hun hentet hjem. På skadestuen fik hun halskrave på, blev CT-scannet og røntgenfotograferet.

Hun smed stokkene søndag og kan næsten gå normalt nu. Men hun ved ikke, hvornår hun er klar til at komme tilbage på arbejde på grund af hjernerystelsen.

Hun husker, at hun stod ved sin cykel, inden hun kørte hjemmefra, og hun debatterede med sig selv, om hun skulle tage cykelhjelmen eller huen på. Som forældre er vi meget taknemmelige for det valg, hun traf. Det er du forhåbentlig også.

I familien har vi her i weekenden tænkt en del over, hvor tynd en line der er mellem, at noget går galt, og at noget går virkelig galt. Heldigvis gik det "kun" galt, og vi føler os lettede. Men vi er også rystede over, hvor tæt vi var på det fatale.

Fatalt kunne det også være blevet, at du ikke stoppede op og ydede førstehjælp, men valgte at lade hende i stikken og køre væk. Selv kan hun ikke forstå, hvordan du, som ramte hende, kunne efterlade hende uden at vide i hvilken tilstand.

Nu slipper du jo nok for tiltale. Ingen så dig. Men der er da sikkert nogen, som kan regne ud, hvem du er ud fra beskrivelsen af bilen og tidspunktet. Jeg ved ikke, hvordan du kan leve med det, men jeg håber, at oplevelsen vil få dig til at handle anderledes, hvis en lignende situation skulle opstå.

Hilsen til fredag morgens flugtbilist på NFS Grundtvigsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce