Indfangning af ulve


Indfangning af ulve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Tillykke til Aarhus Universitet med det nye ulveprojekt, der går ud på at indfange en eller flere ulve og udstyre dem med GPS sender for at følge, hvor de bevæger sig hen. Jeg håber virkelig, at det lykkes at lokke dyrene i fælden.

Når man nu har fat i ulvene, kunne man jo overveje at sætte dem ud i Dyrehaven nord for København. Der er rigelig med føde til en stor ulvebestand. Så behøver man heller ikke hvert år have besværet med at skyde flere hundrede krondyr, dådyr og rådyr for at holde Dyrehavens bestand nede.

Hvis det er for makabert, kunne man jo også overveje at indlemme dem i København Zoologisk have på Frederiksberg, så er det lettere at følge deres færden, og byboerne får større mulighed for at studere de danske ulve på nært hold.

Jeg er sikker på, at kun få personer i det mørke Jylland vil være ked af måtte sige farvel til at par af ulvene.

Min 6 x tipoldefar Jens Sørensen skød i vinteren 1738-39 en ulv i Vendsyssel. Det blev han belønnet for af herredsfogeden med en skydepræmie på 4 rigsdaler, svarende til værdien af en ko i dag. Gad vidst, om ikke bøden for at skyde en ulv nu vil blive af samme størrelsesorden - foruden frihedsstraf.

Indfangning af ulve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce