Klimalov nu. Hvor er Viborg Kommune?


Klimalov nu. Hvor er Viborg Kommune?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: På kun to uger er der indsamlet over 50.000 underskrifter, der betyder, at Folketinget nu skal tage stilling til, om vi skal have en klimalov for Danmark. Egentlig er det en naturlig konsekvens af Paris-aftalen om klima, som blev vedtaget i 2015. Du kan også støtte forslaget, ved at underskrive.

Fakta er: Danmark lever ikke op til forpligtigelserne fra Paris-aftalen, og det skal der laves om på.

Desværre har den nuværende regeringen, indtil nu, ikke villet vedtage bindende og forpligtigende lovgivning, der opfylder vores forpligtigelser, ja ikke bare over for aftalen, men også overfor hele verden og overfor vores børn og vores børnebørn. Men nu kommer chancen.

Der hersker ingen tvivl om at klimaforandringen er omkring os. Vi ser monsterregn med efterfølgende oversvømmelser, mærker kraftige storme og uforudsigelige somre, der enten er våd og kold eller tør og varm.

Derfor bliver det spændende at se, hvilke partier der ikke stemmer for en klimalov, der opfylder kravene til Danmark. Sikkert er, at hvis jeg bliver valgt, så er jeg klar til at være med på at løfte opgave og til at tage omkostningen, der følger med. For helt gratis bliver det ikke.

Vi skal sætte gang i mange flere tiltag, så farten på omstillingen går op i gear. Alle kommuner skal også i gang. Der skal sættes mål for omstillingen. Træf beslutning som ex. byrådet i Silkeborg har gjort ved at sætte mål for CO2-neutralitet i 2025 - og kom i gang med at lave handleplaner og investeringer der følger målsætningen til dørs. Vi skal have alle kommuner med. Hvor er Viborg kommune?

Klimalov nu. Hvor er Viborg Kommune?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce