Nyheder. Kære avis - kom tilbage!


Nyheder. Kære avis - kom tilbage!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Kære Viborg Stifts Folkeblad. Du er kommet i mit hjem, så længe jeg kan mindes. Du er lidt som blodet i kroppen. Du bringer bud om både det ene og det andet rundt i dit dækningsområde, så alle kan holde sig bredt orienteret, og så vi kan få en snak med naboer og venner om de nyheder, vi med din hjælp, er fælles om. Vi er ikke afhængige af stumper af information, hvor en fjer let bliver til fem høns.

Gennem de mange år, du er kommet til mit hjem, er det en masse dejlige unge mennesker, der har bragt dig. De tjener en skilling, og har et meningsfuldt arbejde. De vinker og smiler, når de afleverer dig.

Du er et rodehoved! Starter et sted med lokale ulykker eller temaer, leder, debat, og vupti, så skiftes der til sport - "Danmark" - sport - radio/TV-programmer - og ind imellem er der så indstik. Jo, jeg får meget for pengene! Jeg synes det er irriterende. Jeg kunne rykke de forskellige dele fra hinanden, men så sidder jeg med løse blade. Det vil jeg heller ikke.

Ind imellem er jeg ved at opgive! Nu er avisen så, af uforklarlige årsager, ikke kommet de sidste tre dage!

Så pludselig finder jeg ud af hvor vigtig den lokale avis er.

En bekendt har sendt en mail om en spændende artikel fra lokalområdet, som jeg så ikke har set.

Det kan godt være, at jeg ind imellem er irriteret på dig - Viborg Stifts Folkeblad - fordi du er rodet, og fordi du skriver for lidt om det, jeg interesserer mig for, og af en masse andre grunde, Men når du ikke er der, så er det altså endnu mere irriterende!

Vil du ikke nok komme tilbage?

Nyheder. Kære avis - kom tilbage!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce