Politik. Godt i gang med byrådsarbejdet


Politik. Godt i gang med byrådsarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Der har fra første færd været fuld damp på mit arbejde i det nye byråd og i de to udvalg, som jeg er medlem af, teknisk udvalg og klima- og miljøudvalget

I december var jeg til det første byrådsmøde i det nye byråd, og sidst i december tikkede dagsordenerne til de to første udvalgsmøder ind på min computer.

Jeg er godt tilpas med at være kommet i gang i byrådet igen, og jeg er blevet så godt modtaget af alle de forskellige samarbejdspartnere. Efter valget i november lavede vi en konstitueringsaftale, der indeholder det, som vi i byrådet har i sinde at arbejde med i de kommende fire år.

Vi har besluttet en lang række spændende opgaver, som klima- og miljøudvalget skal arbejde med.

For at sikre en grøn kommune, vil vi arbejde på en sammenhængende politik indenfor energi, klima og miljø. I udvalget skal vi have fokus på at:

  • udarbejde en ny energiforsyningsplan
  • udarbejde en ny miljøpolitik og en ny klimapolitik
  • affaldssorteringen udvikles til mere kildesortering
  • kommunale bygninger sikres energieffektivitet

Derudover kommer andre store opgaver, så som at etablere en ny organisering af varmeforsyning og distribution i Viborg og udnyttelse af overskudsvarme fra Apple og andre virksomheder.

For nogle dage siden var jeg med på en rundtur i den forvaltning, der har med teknik, klima og miljø at gøre. Det var rart at hilse på de mange mennesker og høre deres entusiastiske præsentationer af deres arbejdsområder. Jeg fik så mange nyttige informationer på den rundtur lige fra oplysninger om arbejdet med vandløbsregulativer, rottebekæmpelse, parkeringsvagtordning til salg af byggegrunde.

Jeg ser frem til at arbejde og samarbejde med de mange forskellige emner lige fra biogasanlæg, oversvømmede engarealer til affaldssortering.

Politik. Godt i gang med byrådsarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce