Politik. Kristian Pihl Lorentzen hold dig til sandheden


Politik. Kristian Pihl Lorentzen hold dig til sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Jeg kan læse, at Kristian Pihl Lorentzen (V) i flere sammenhænge de sidste par uger "advaret om at stemme på S" til det kommende folketingsvalg - og har antydet, at det ville kunne betyde, at Hærvejsmotorvejen ikke vil blive en realitet under en Socialdemokratisk regering.

Jeg startede bilen i onsdags efter arbejde, og jeg kørte et smut på Christiansborg. Her drøftede jeg blandt andet Kristian Pihl Lorentzens udsagn med Socialdemokratiets transportordfører Rasmus Prehn, og jeg spurgte ham, om der kunne være noget om snakken. Rasmus Prehn svarede helt klart og tydeligt: Sludder og vrøvl, Kristian Pihl!

Jeg gjorde faktisk også store øjne, da jeg så, at Kristian Pihl Lorentzen i dagens avis fremførte, at han bliver skoset og sparket over skinnebenet for sit arbejde med Hærvejsmotorvejen blandt andet af mig. Det er simpelthen under lavmål og vidner vist mest om Kristian Pihl Lorentzens egen valgkuller, som måske skyldes, at Venstre slet ingen plan har fremlagt. Måske er det derfor, at han skyder så hårdt på S-udspillet.

Jeg gav faktisk Kristian Pihl Lorentzen opbakning, allerede kort tid efter, at jeg for første gang blev valgt som folketingskandidat i 2016. Den 21. juli 2016 blev mine synspunkter bragt gennem et læserbrev i Viborg Stifts Folkeblad. Jeg skrev blandt andet: ... "Det glæder mig meget, at jeg i tirsdagens udgave af Viborg Stifts Folkeblad kan se, at Kristian Pihl Lorentzen både udtaler en anerkendelse af Jens Christians Lunds og andres hårde arbejde med etablering af Vækstmotorvejen (tidligere omtalt som Hærvejsmotorvejen) og bebuder, at der i efteråret skal tages stilling til placeringen"...."

Jeg skriver endvidere: ..."Jeg vil selvfølgelig bakke op om dette gode arbejde, og mener naturligvis, at etableringen generelt har en stor betydning for det midtjyske - og ikke mindst for det lokale erhvervsliv. Derudover har etableringen STOR betydning for områdets vækst i øvrigt"!

Så Kristian Pihl Lorentzen hold dig til sandheden - selv om det virker svært for dig.

Politik. Kristian Pihl Lorentzen hold dig til sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce