Politik. Mere tid og mere nærhed


Politik. Mere tid og mere nærhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev:Det har stået på i mere end 10 år. Centraliseringen. Mange sygehuse, folkeskoler og gymnasier er lukket på stribe gennem de seneste år. I en fart, der har ramt yderområder og landdistrikter for hårdt.

Lukninger af sygehuse har nogle steder i landet gjort turen til hospitalet længere for syge, der skal behandles for ikke-komplicerede lidelser. Det skaber utryghed for den enkelte, og det må vi have politisk gehør for. Når det handler om sundhed, er der brug for mere tid og nærhed. Ikke Lars Løkkes centralisering. Det er tid til at sætte mennesker før systemet og det er tid til mere omsorg. I Socialdemokratiets sundhedsudspil "Tid til omsorg" lægger vi vores forslag frem for, hvordan vi vil løse de problemer 10 års centralisering har skabt. Vi vil blandt andet ansætte 1000 flere sygeplejersker - så der bliver mere tid til omsorg.

Vi vil oprette en række nærhospitaler og gøre op med centraliseringen. Vi vil indføre en tjenestepligt for nyuddannede læger, så vi har lægedækning i hele landet. Og så vil vi sikre at hende, der lige har født ikke skal forlade hospitalet med det samme.

Det er tid til at prioritere de mennesker, der har brug for sundhedssystemet, og de der hver dag knokler for at hjælpe og behandle. Det er et politisk valg, om vi vil gøre op med den ulighed og det urimelige arbejdspres der er. Det vil jeg og det vil Socialdemokratiet.

Politik. Mere tid og mere nærhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce