Stop det spektakel


Stop det spektakel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Vi er nået 2 uger ind i maj, det er søndag, 24 grader og sol fra en skyfri himmel. Ingen kan være i tvivl om alle der har muligheden nu sidder ude og nyder vejret.

Selv prøver jeg at fremmane et vidunderligt syn af et gigantisk bål bygget udelukkende på græsslåmaskiner, kanttrimmere og motoriserede hækkeklippere. Her, hvor jeg sidder, er al nydelse og afslapning nemlig afløst af spektakel fra to haver, hvor ejerne synes, de helt bestemt skal slå græs lige nu.

Naturligvis skal græsset slåes, hækken klippes osv., men hvordan kan det være, man ikke først overvejer i hvilken grad ens handlinger påvirker omgivelserne. Hvis man har blot en smule dannelse, pli og opdragelse, vil man vide nogen ting blot er "no go" på bestemte tidspunkter.

Og nej jeg er ikke tudsegammel, og jo jeg har også et arbejde, hvor jeg har meget lange hverdage, og måske netop derfor ønsker jeg at kunne nyde freden i weekenden og skabe de samme muligheder for mine omgivelser.

Hvis du absolut ikke selv har tid til at slå græsset på en overskyet tirsdag, så væk din dovne teenager eller hyr en havemand! Bare sørg for at dit problem ikke i stedet bliver vi andres problem.

Stop det spektakel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce