Vibstock lander, men hvor?


Vibstock lander, men hvor?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I VSF den 18. april kunne man læse, at Vibstock letter fra Nordisk Park. Arrangementet smelter sammen med Stænderstøj til en todages-festival midt i juni.

Siden 2010 har Viborg kunnet præsentere en super flot festivaldag i august måned, hvor upcomming bands og spirende talenter har kunnet udfordre scenen og festivalens publikum.

Det har været gennemsyret af nerve og engagement fra både deltagere, festivalens arrangører og alle de frivillige kræfter. De har stået sammen om at skabe en musikalsk og kulturel oplevelse af særlig karakter. Forud for festivalen er gået en spændende tid med tryouts på Paletten.

Tryouts bliver ikke gennemført i år ... en lille komité skal i år udvælge musikken, og Vibstock bliver en del af Snapsting.

Ikke et ondt ord om Snapsting. Jeg var som borger i Viborg stolt sidste år af hele det flotte setup og glædede mig over den store tilslutning til de mange arrangementer. Glæder mig igen i år til forhåbentlig mange gode oplevelser. Programmet er spændende.

Men Vibstock er lig med græs mellem tæerne og en kasse Neptun fra Netto! Sommeren igennem har man kunnet glæde sig til arrangementet i august og igen være stolt af Viborgs flotte indsats for musikken og kulturen.

At det hele smelter sammen nu, er en skam. Vi skylder de unge, der sveder i øvelokalerne året rundt, en Vibstock festival i oprindelig form.

Vibstock lander, men hvor?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce