Grimme ord fra rendestenen


Grimme ord fra rendestenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Norup norup@viborgfolkeblad.dk
Morten Dueholm
Leder. 

"Klubmanden" Søren Reese skifter til hademodstanderen. Fra VFF til FCM. Okay, det gjorde også ondt i min mave, den skulle lige sluges. Men skuffelsen over stjernens flugt var intet at regne i forhold til skuffelsen over den måde, hvorpå mange fans reagerede på det såkaldte medie, Facebook!

"Må du rådne op på bænken!" og "Hvis du læser det her skal du vide at dit ansigt og navn for altid vil være forbundet med kvalme, had og foragt i Viborg." Og sådan fortsætter det.

For et par år siden var VFF truet af konkurs. Dengang sagde fans og klub i enighed, at klubbens overlevelse kommer først. Aldrig mere på randen af udslettelse. FCM (Herning) var for nogle år siden endnu tættere på kollaps. Uldfolkene havde satset med hovedet under armen med kæmpe underskud i flere år, havde heldet på målstregen og er nu dansk mester.

Skal VFF op i Superligaen igen, bliver det på et fundament af fornuft samt spiller- og ledelses-præstationer over evne. Sidste år præsterede VFF på alle fronter under evne: stod med bolden på målstregen, men afsluttede ikke. Og nu er vi et "rigtigt" 1. divisionshold.

Den erkendelse er første skridt mod at opfylde de drømme, som ligger bag de hadefulde angreb på en sympatisk spiller. Ellers går vi ind i en ny sæson og mister mange point til bundhold af studenter fra Århus.

Det er ikke Søren Reese, som har svigtet. Han har stillet op foran fans, selv når der blev uddelt verbale tæsk. Han har spillet med skader. Nej, hvis man skal fokusere vrede nogen steder hen, så må det være mod spillere, som har slået op i banen. Eller den sportslige og administrative ledelse.

Det er en romantisk forestilling, at en spiller har så meget klubhjerte, at han sætter klubben foran sin karriere. Men det har Søren Reese faktisk gjort ved at blive i VFF, da han kunne komme væk efter nedrykningen sidste år.

For godt et år siden var VFF af mange anset som et bedre hold end Horsens, som i år blev nummer seks i Superligaen. I dag er det et karriereløft og en udviklingsmulighed for Søren Reese at spille for Horsens. Glem alt om FC Midtjylland, de er lysår foran VFF.

Erkend, at det ikke er alle andres skyld. Det er ene og alene her i Viborg, at der skal findes løsninger. Men vejen tilbage mod toppen står og falder ikke med en enkelt spiller, den bliver afgjort af et spiller- og ledelsesteam, som ser realiteterne i øjnene og forstår, at fodbold er et enkelt spil, hvor man intet får foræret.

Grimme ord fra rendestenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce