Pernille er et spændende valg som direktør


Pernille er et spændende valg som direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Norup norup@viborgfolkeblad.dk
Morten Dueholm
Leder. 

Undskyld, Pernille Blach Hansen. Du er 44 år og har en spændende karrierre bag dig som politiker og som ansat i både offentlige og private virksomheder. Du er valgt som regionsdirektør på dine kvalifikationer.

Det skal slås fast, for Viborg Stifts Folkeblad har, som alle andre medier, naturligvis i omtalen af ansættelsen koblet Pernille Blach Hansen sammen med det fædrende ophav, nemlig tidligere amtsråds- og regionsrådsformand Bent Hansen (S).

Det ville være hyklerisk overhovedet ikke at nævne den familie-forbindelse, selvom det sagligt og fagligt selvfølgelig ikke har haft nogen som helst indflydelse på valget af Pernille Blach Hansen. Måske snarere tvært imod, for ansættelsesudvalget må have overvejet, om familieskabet kunne hæmme hende i jobbet.

Det har været spændende at følge Pernille Blach Hansen i hendes politiske og erhvervsmæssige karriere. Miljø og bæredygtighed har været et bærende element i valget af beskæftigelse. En profil, som godt kunne være valgt som borgmester i Viborg, såfremt hun havde haft lyst til at fortsætte efter partifællen Johannes Stensgaard.

Men som politiker får vi hende næppe nogen sinde at se igen.

Der bliver noget at tage fat på i Region Midtjylland. Det må være en prioriteret opgave at få genskabt et godt arbejdsklima med de faglige repræsentanter, som i sensommeren nedlagde arbejdet i protest mod deres regionsledelse. De følte ikke, der herskede et klima med gensidig respekt og ytringsfrihed, efter at den tidligere direktør, Jacob Stengaard Madsen, fyrede ledelsen på Regionshospitalet Viborg.

Det må også være en prioriteret opgave at tage fat på den dårlige stemning, der er mellem ledelserne på de forskellige hospitaler. Der har været grimme forsøg på magtfordrejning og direkte angreb fra det ene sygehus mod det andet.

Det kommer til at kræve mod og beslutsomhed, men Pernille Blach Hansen må kunne regne med regionsrådets opbakning i den proces. Vi må alle ønske den nye regionsdirektør god vind i et job, der må siges at være en stor udfordring.

Pernille er et spændende valg som direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce