Politik. Gode 2018-initiativer i landsbyerne


Politik. Gode 2018-initiativer i landsbyerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder. 

Læserbrev: Jeg blev glad, da jeg så Rødding Lokalråds opfordring til at komme til møde den 13. januar, hvor man kan komme med gode ideer til, at gøre det endnu bedre at bo i Rødding. Jeg er sikker på, at der er mange, der har nye ideer både om fysiske forhold og om sociale fællesskaber. Det er vigtigt, at få den energi, der er i en by som Rødding til at udfolde sig. Det styrker fællesskabet og kan være en god anledning til at tiltrække nye mennesker - der måske har andre nye ideer.

Det er heldigvis ikke kun i Rødding, at der er nogen, der investerer tid og kræfter på at tage initiativer til byforbedringer, det sker i en lang række byer - og heldigvis for det.

Man kunne få den tanke, at initiativerne skal komme fra kommunen, men det forholder sig sådan, at kommunen står for de store byfornyelser og vedligeholdelse af veje og lignende, og den stiller lokaler til rådighed og understøtter foreninger og organisationer, men ideer og nye, mindre tiltag skal komme fra de mennesker, der bor det pågældende sted. Det er nemlig præcis dem, der bedst ved, hvad der kan gøre netop deres by eller område bedre.

At der er andre byer end Rødding, hvor initiativerne blomstrer, så jeg, da "Årets lokalområde 2017" skulle kåres. Både i Gullev, Hald Ege og Vammen kunne de fremvise gode tiltag, såvel indendørs som udendørs og på tværs af organisationer og generationer.

Jeg kan kun opfordre til, at man går efter at blive "Årets lokalområde 2018." Rødding vandt i 2011, Vammen i 2017. Med sejren følger en gevinst på 50.000 kr. Skulle man ikke komme på sejrsskamlen, så er det en stor trøst, at den synergi, der opstår i samarbejdet om byforbedring, altid vil give et godt afkast. Om ikke andet, så kan man måske komme til at lære hinanden at kende.

Godt Nytår og god arbejdslyst!

Politik. Gode 2018-initiativer i landsbyerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce