Inges Køkken: Sommertapas

Foto: Skovdalnordic.com

Inges Køkken: Sommertapas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lige nu begynder alle de lækre grøntsager at poppe op. Hvorfor ikke udnytte, at det er nemt at servere til gæster? Det gør vi her i minglemad-skolen i maj. Du kan bare servere direkte fra naturens skatkammer.

Hvis man arrangerer det smukt, skal der ikke mere til.

Dansk spegepølse

Blegselleri

Små friske gulerødder

Aspargesbroccoli

Blandede tomater

Ærter

Radicchiosalat

Klargør alle grøntsagerne og anret et bræt med det hele. Hvis du ønsker dip til, så brug den fra opskriften i sidste uge.

Inges Køkken: Sommertapas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce