Ung målræv glæder sig til halvår i Kjellerup

Simon Vetter håber, at han kan få noget spilletid og får scoret nogle mål i Kjellerup. Arkivfoto: Preben Madsen
Foto: Preben Madsen/Scanpix Denmark

Ung målræv glæder sig til halvår i Kjellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejeophold. Simon Vetter er glad for sin lejeaftale med Kjellerup. Han vil forsøge at bruge lejeopholdet til at score sig til en kontraktforlængelse med Viborg FF.

Med spillere som Jeppe Curth, Serge Deblé, Aleksandar Stankov og Alhaji Gero er der lang vej til spilletid for unge Simon Vetter, og derfor sender VFF ham på græs i Kjellerup resten af denne sæson.

»Simon er i rigtig hård konkurrence med de øvrige angribere i truppen, så vi ser det som en god mulighed for ham at kommet på græs i Kjellerup. Han er en dygtig, ung angriber, og han har brug for at spille førsteholdsfodbold for at fortsætte sin udvikling,« siger sportschef Ole Nielsen til vff.dk i forbindelse med udlejningen.

Og udsigten til mere spilletid i naboklubben i 2. division glæder også den 19-årige skarpretter.

»Jeg er utrolig glad for at få muligheden for at komme ud og spille noget fast fodbold. Det betyder ikke, at det seneste halve år i Viborg ikke har været godt. Det har det, og jeg har udviklet mig meget. Men for både min egen udviklings og klubbens skyld, så var det bedst at komme til at spille mere fast,« siger Simon Vetter, der dog erkender, at det bliver underligt for ham ikke at have sin daglige gang på Kirkebækvej.

»Jeg har spillet i Viborg i snart fem år og har været på anlægget stort set hver dag, så det bliver underligt at komme ud i et andet miljø. Men omvendt, så kender jeg jo mange af dem, der spiller i Kjellerup, da de tidligere har spillet i Viborg, så det bliver ikke noget problem at falde til,« siger angriberen.

Han er glad for, at Kjellerup i forvejen har lejet Sebastian Denius og Lasse Andersen, mens der også er flere andre spillere med en ungdomsfortid i VFF, der slår sine folder i 2. divisionsklubben.

»Det er rart, at det ikke er 22 nye mennesker, man skal ud til. Jeg kender størstedelen af de andre. På den måde, så føler man sig jo hjemme med det samme. Og det er dejligt,« siger Simon Vetter, der også er glad for, at han fastholder kontakten til VFF, da det stadig er tanken, at han skal træne med i Viborg, når der er chance for det.

»På den måde holder jeg jo træningsniveauet fra Viborgs førstehold - og det er en god ting,« siger Simon Vetter.

I ungdomstiden var han en målræv, og han har savnet at score nogle mål, siden han blev rykket op som seniorspiller.

»Jeg skal have en masse spilletid, men jeg skal også score nogle mål. Det er ved at være noget tid siden, at jeg har puttet bolden i kassen. Jeg skal jo også vise mig frem for Viborg, da jeg jo har kontraktudløb til sommer,« siger angriberen, der håber, at han kan gøre nok til, at VFF vil forlænge aftalen med ham.

»Hvis jeg kan score en masse mål, så kan Viborg måske se, at min udvikling er opadgående, så klubben vil forlænge med mig til den tid. Jeg ser det ikke som et nederlag, at jeg skal lejes ud. Det er kun positivt, at de tror på, at en masse spilletid vil være godt for mig,« siger han.

Hvis det lykkes VFF at rykke op i Superligaen vil konkurrencesituationen i VFF næppe blive mindre skarp, og han ved derfor godt, at tiden i VFF også kan slutte til sommer.

»Det hele er jo tvivlsomt, så jeg tager det her halvår i Kjellerup, hvor jeg vil gøre hvad jeg kan for, at de bliver i 2. division. Og så må vi se til sommer, hvad der sker,« siger han.

Ung målræv glæder sig til halvår i Kjellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce