Den fjerde Vetter følger familiens fodspor

Simon Vetter kan blive familiens fjerde medlem, der får debut på Viborg HK?s førstehold. Privatfoto

Den fjerde Vetter følger familiens fodspor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige Simon Vetter kan blive den næste i en lang række VFF-spillere, der kommer fra Vetter-familien. I det nye år træner han med førsteholdet.

Far Lars, farfar Keld og onkel Rasmus. Tre spillere med familienavnet Vetter, der alle har trukket i den grønne VFF-trøje i førsteholdsregi.

Og nu kan det snart ende med, at den fjerde Vetter, Simon, følger familietraditionen. Han er i hvert fald indlemmet i førsteholdstruppen fra og med det nye år, hvor han, i det omfang det er muligt, træner fuldt ud med førsteholdet.

»Ja, der er lidt at leve op til, når man kigger på resten af familien. Det vil jeg naturligvis gøre mit bedste for at lykkedes med. Jeg skylder også min far lidt ekstra, da han har kørt mig til træning fire gange om ugen i flere år,« siger Simon Vetter, der bor i Aalestrup.

Den 17-årige Simon Vetter har sine forcer som en skarp angriber med et godt temposkift, der har spillet fast med på reserveholdet i efteråret - med tre mål til følge. Forventningen til den kommende halvsæson er først og fremmest mere spilletid på reserveholdet, mens han håber på bænkplads og måske et par minutter på banen for førsteholdet som en bonus.

Angriberen, der helst vil bruges som spydspids, men som også kan benyttes på kanten, satser nu fuldt ud på fodbolden, selvom han faktisk havde helliget sig håndbolden på et tidspunkt.

»Men i det samme år deltog jeg i skolefodbold-turneringen, hvor der var en spejder fra Viborg ude. Han spurgte, om jeg ikke ville med ind at træne. Det var i U15-alderen,« fortæller Simon Vetter, der dermed genoptog fodboldkarrieren i den klub, han også spillede i som U12'er:

»Dengang blev vi i familien enige om, at fire træninger om ugen var for meget,« siger Aalestrup-knægten.

Simon Vetter har kontrakt i Viborg FF til sommeren 2014.

Den fjerde Vetter følger familiens fodspor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce