Fjordklyngen får egen cykelklub

Fjordklyngen har et over 60 kilometer langt mountainbike-spor, og nu får området også sin egen cykeklub . Nemlig Fjordklyngens Cykelklub der har stiftende generalforsamling torsdag aften. Arkivfoto: Mikkel Jezekiel.

Fjordklyngen får egen cykelklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er stiftende generalforsamling i Fjordklyngens Cykelklub på torsdag.

Fjordklyngen: Området Fjordklyngen i den tidligere Møldrup Kommune får på torsdag sin egen cykelklub. Her er der nemlig stiftende generalforsamling i den nye Fjordklyngens Cykelklub. Fjordklyngen har gennem tiden lavet flere ting for mountainbike- og landevejscyklisterne i området. Det store Fjordklyngens MTB-spor på over 60 km med op til flere udfordrende single-tracks var noget af det første, man gik i gang med, og MTB-sporet blev indviet i juni 2016, hvor over 100 cyklede med på indvielsesturen. Derefter har det grebet om sig.

Der har været afholdt teknikkursus for mountainbike i to omgange med i alt 30 deltagere, teknikbanen i Låstrup er blevet etableret, og der er indrettet klubhus til cyklisterne. Sidste sommer blev der afholdt et populært MTB-stafetløb i forbindelse med indvielsen af Kærby Bakke, og Fjordklyngen har sågar fået eget cykeltøj med Fjordklyngens logo, lige som der har været cykelløb til byfesterne i Skals og Låstrup, fortæller Tina Dahl forud for den stiftende generalforsamling.

Navlestrengen klippes

"Efterhånden har der samlet sig en større interessegruppe omkring cyklingen, og cykelaktiviteterne er begyndt at fylde temmelig meget i Fjordklyngen, både til bestyrelsesmøderne og i form af ekstraarbejde til Fjordklyngens kasserer. Derfor har vi taget den beslutning, at det er på tide at "klippe navlestrengen" og oprette en selvstændig cykelklub. En arbejdsgruppe har i de seneste måneder arbejdet med at få formalia, vedtægter med mere på plads. Den nye cykelklub får navnet "Fjordklyngens Cykelklub" skriver hun i en mail til folkebladet.

Den stiftende generalforsamling foregår altså på torsdag den 11. januar, og det er fra klokken 19 på Kulturcenter Værestedet i Låstrup, hvor alle interesserede er velkomne.

Har man lyst til at være med i Fjordklyngens Cykelklub, kan man finde foreningen på Facebook, eller man kan møde op til cykling fra klubhuset. Her i vintersæsonen er det MTB, og det foregår hver søndag klokken 10 fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Der cykles i tre hold: Et let hold, et mellem hold og et hurtigt hold, så man skal bare koble sig på det hold, der passer til ens eget niveau, oplyser Tina Dahl, der er medlem af Fjordklyngerådet for Skals, der sammen med Ulbjerg, Nr. Rind, Sundstrup, Skringstrup og Låstrup udgør Fjordklyngens område.

Fjordklyngen får egen cykelklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce