Borgermøde om projekter til Fjordklyngen

Der er borgermøde med fokus på områdefornyelsen i Fjordklyngen på tirsdag. Arkivfoto.

Borgermøde om projekter til Fjordklyngen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følgegruppen for områdefornyelsen i Fjordklyngen inviterer til borgermøde for at offentliggøre de projekter, som skal realiseres over de næste fem år.

Fjordklyngen: Skals Hallen lægger hus til, når Fjordklyngen tirsdag i næste uge holder borgermøde angående områdefornyelse i de seks byer Skals, Ulbjerg, Nr. Rind, Sundstrup, Skringstrup og Låstrup.

Mødets formål er at præsentere de overordnede planer for den femårige områdefornyelse, der sammenlagt kommer til at koste ni millioner kroner. Borgere i Fjordklyngebyerne kan således få et indblik i hvor langt projektet er nu, samt hvordan arbejdet fremadrettet skal foregå. Arkitekt på projektet, Therese Agerkilde, er glad for, at det er lykkedes at finde en fælles løsning:

- Det er vi glade for ved kommunen, og vi glæder os til at præsentere planen for byernes borgere, fortæller hun, og retter en tak til projektets følgegruppe.

- Følgegruppen har arbejdet motiveret og lyttet til borgerne. De har været gode til at finde en samlet pakke, som alle kan blive glade for, siger Therese Agerkilde.

Efter tirsdagens præsentation af projektet kan tilhørerne stille spørgsmål til de udvalgte projekter.

12 projekter

Følgegruppen har udvalgt 12 projekter, som enten skal finde sted i de enkelte byer eller på tværs i Fjordklyngen. Therese Agerkilde fortæller dog, at der forsat er et stykke vej til, at det endelige arbejde kan gå i gang.

- Vi har fået sat nogle datoer og sat de overordnede økonomiske rammer. Efter mødet skal forslaget behandles i teknisk udvalg, byrådet og sidst Transport-, bygge- og boligministeriet, som skal godkende det, fortæller hun.

- Til sommer kan vi så for alvor gå i gang med at konkretisere projekterne, og det endelige arbejde med at udføre områdefornyelsen går formentlig i gang i 2019.

Borgermødet finder sted i Skals Hallen tirsdag den 16. januar fra 19.00 til 21.00.

Borgermøde om projekter til Fjordklyngen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce