70-årig med fart på

Helle Bugge.

70-årig med fart på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 år: Sidste år kunne Helle Bugge, Hyrdebakken 230, Viborg, fejre 20-års jubilæum som viborgenser, og den 7. februar fejrer hun endnu en mærkedag, da hun runder 70 år.

Helle blev født i Randers, men har tilbragt det meste af sit liv i Århus-området. Det var også her, hun blev udlært som sekretær hos BP - en uddannelse, der senere blandt andet bragte hende forbi skolepsykologisk rådgivning i Tilst, inden hun havnede hos HK i Aarhus, hvor hun nåede at fejre 25-års jubilæum, inden hun gik på efterløn for ti år siden.

De sidste ti år af sit arbejdsliv lærte Helle jernbanestrækningen mellem Viborg og Aarhus særdeles godt at kende, da hun hver dag pendlede frem og tilbage. Kærligheden til Svend Arentsen havde nemlig trukket den notoriske Aarhus-pige op til ham i domkirkebyen.

Helle er faldet fantastisk godt til i Viborg, hvor vennekredsen er blevet stor, og hun gør glad og gerne brug af byens mange aktiviteter. Helle har nemlig altid været meget aktiv - også efter, hun stoppede sin aktive karriere.

Hun har blandt andet været frivillig i Domcafeen, sunget i kor og har de senere år også haft stor glæde af sit medlemskab af den lokale Odd Fellow søsterloge. Og så har hun besøgt fitnesscentret Loop i Overlund mere end 1000 gange!

Privat er Helle gift med Svend på 17. år. Hun har en søn og en papsøn og er bedstemor til to dejlige piger. Og hun elsker i det hele taget at tilbringe tid sammen med sin velvoksne familie, som er spredt over det meste af landet.

Den runde dag fejrer Helle privat med sin mand væk fra Viborg.

70-årig med fart på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce