Engageret leder af Stoholm Skoles sfo er sovet ind

Arkivfoto: Mette Mørk

Engageret leder af Stoholm Skoles sfo er sovet ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods alvorlig sygdom fungerede Eilif Poulsen som leder af sfo'en til det sidste. Oprindelig var han uddannet tømrer, men skiftet til pædagog blev et lykkeligt valg.

Nekrolog: Nekrolog over Ejlif Poulsen, Mønsted, 63 år:

Den 5. december 1955 kom Ejlif Poulsen, der var søn af en smed, til verden i Fårvang, og her voksede han op i en søskendeflok på syv.

Efter endt skolegang begyndte Ejlif Poulsen som arbejdsdreng hos sin far i smedeværkstedet, men det var som tømrer, at han blev udlært hos en virksomhed i Ans i 1976.

Nytårsaften mellem 1972 og 1973 forelskede Ejlif Poulsen sig i Kirsten Givskov. Det var til et bal på hotellet i Hammel, og da forelskelsen bestemt var gengældt, blev de unge mennesker viet i Sall Kirke i juni 1977.

Efter at have fået sit svendebrev som tømrer aftjente Ejlif Poulsen sin værnepligt; først på Bornholm, senere hos Prinsens Livregiment i Viborg. Han var efterfølgende ansat som kasernemedarbejder frem til 1986, og i perioden 1979-1986 boede Ejlif Poulsen med sin familie nær Finderup øvelsesområde.

I 1986 vendte Ejlif Poulsen tilbage til byggebranchen og var de næste år beskæftiget forskellige steder i landet, hvor han blandt andet var med til at bygge sommerhuse på vestkysten, ligesom han deltog i bygningen af forsøgsstationen i Foulum.

I begyndelsen af 1990'erne fik Ejlif Poulsen knas med ryggen af det slidsomme tømrerarbejde, så efter at have fået bevilget revalidering uddannede han sig til pædagog i 1994.

Herefter var han først vejleder ved diverse skolefritidsordninger, inden han i 1995 blev ansat som souschef i sfo'en på Stoholm Skole. Fra 1999 var Ejlif Poulsen leder af sfo'en, og her fungerede han til trods for alvorlig sygdom lige til det sidste.

Af interesser havde Ejlif Poulsen mange. Især havearbejde sammen med hustruen optog ham meget. At kreere hjemmelavet trælegetøj var Ejlif Poulsen også ferm til, ligesom det at lave smykker, at folde æsker, at slibe sten og at lave sine egne spirekasser af gamle aviser var en stor interesse.

Endelig var Ejlif Poulsen en ivrig frimærkesamler og lige så dedikeret amatørfotograf, og den sidste interesse delte han blandt andet med sine sønner. Det betød, at far og sønner jævnligt tog til cykelløb, som de især nød fra en kameralinse.

Ejlif Poulsen havde en stor interesse i at være noget for andre mennesker. Han var politisk interesseret og havde den holdning, at børnene i sfo'en ikke bare skulle passes, men at der også skulle være udvikling og fremdrift. Disse visioner fik Ejlif Poulsen også gennemført.

Han var altid glad, når det lykkedes at give andre mennesker en chance til og for eksempel at få folk i fleksjob på sin arbejdsplads.

Som menneske var Ejlif Poulsen rolig og med begge ben på jorden. Han var kærlig og opmærksom og havde ud over sine tre biologiske børn også sammen med sin hustru to plejebørn, som hurtigt og helt naturligt blev ligeværdige medlemmer af familien.

Den 22. april sov Ejlif Poulsen stille ind i sit hjem i Mønsted omgivet af sin familie. Han efterlader sin hustru, fem børn, tre svigerbørn og seks børnebørn, ligesom han efterleves af sine seks søskende.

Ejlif Poulsen skal hvile på Mønsted Kirkegård.

Engageret leder af Stoholm Skoles sfo er sovet ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce