Mindeord over Bodil Lindgaard


Mindeord over Bodil Lindgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: I anledning af Bodil Lindgaards død og begravelse har præsident for Bjerringbro Y´s Menette Club, Inge Nielsen, skrevet følgende mindeord, som også blev udtalt ved Bodils Lindgaards begravelse:

Da de i Mammen FDF valgte, at de ville invitere piger med, blev jeg spurgt om at være leder, for når der skulle piger med, skulle det ikke kun være mænd, der var ledere.

Samtidig blev Jørgen Lindgaard gift med Bodil og hun var sekretær i FPF, - så var vi 2. Jeg har været meget taknemmelig for, at I gav mig mulighed for at lære Bodil at kende gennem det samarbejde, vi der havde. Det var begyndelsen på vores venskab - et venskab jeg har sat stor pris på.

Da I kom hjem fra Cambodia, var vi i Bjerringbro Y's Menette Club meget glade for, at Bodil ville være med i vores arbejde, og vi har her i vores klub nydt godt af Bodils store engagement i de ting, hun deltog i.

Både hendes ideer og hendes overblik for struktur og evnen til at få gennemført tingene. Og så kunne hun noget, som er guld værd i frivillige sammenhænge - hun evnede at få mange engageret.

Y's Menette-bevægelsen i Danmark har nydt godt af Bodils viden og overblik både her i vores klub, og på landsplan. Hun har været regionsleder og var nu igen i regionsledelsen og var valgt til igen at skulle overtage posten som regionsleder her fra sommer.

Bodil var en markant person i klubben, som forstod at få sagt tingene forståeligt, når vi drøftede forskellige opgaver i klubben, og hun var ikke bange for selv at påtage sig mange opgaver, og så var hun god til at holde fast i aftaler, så de blev gennemført.

Hendes glæde over sine børnebørn var stor, og hun havde tit nogle sjove ting at fortælle om sine oplevelser med dem, og at kunne være sammen om at samle puslespil f.eks.

Savnet bliver stort for jer i familien.

Inge Nielsen

Mindeord over Bodil Lindgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce