Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved Preben Iversens død, skriver Alfred Agergaard følgende mindeord:

Preben Iversen er efter lang tids sygdom død, 78 år gammel. Preben var et menneske, som satte sig mange spor, uanset om det var et lønnet, eller det var et frivilligt arbejde.

Preben og ægtefællen Kirsten kom til Viborg fra et lærerjob på Sjælland, hvor Preben sideløbende med lærergerningen havde uddannet sig til skolepsykolog. Han var i en årrække knyttet til Jens Holst-skolen, nu Blåkærgaard. Derefter løste han som skolepsykolog opgaver ved Viborg Kommune, indtil han blev ansat som skoleinspektør ved Sdr. Skole.

Her udførte han en respekteret og anerkendt ledelse, såvel i skolens dagligdag som i forhold til skole-hjem samarbejdet. Efter nogle år blev Preben knyttet til Hadsund Kommunes skolevæsen, dels som skoleinspektør og dels skoledirektør.

Ved Kirsten og Prebens pension flyttede de til Viborg, hvor de fik nogle aktive pensionsår. Preben har således ladet sig involvere i mange frivillige opgaver, for eksempel Folkekirkens Nødhjælp, Mini-byggerne, Det Radikale Venstre og Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Viborg.

Hans positive sind, hans omsorg og imødekommenhed gjorde ham meget afholdt og respekteret, blandt andet af flygtninge og andre frivillige fra Frivilliggruppen i forbindelse med lektie- og studiehjælp i Den gule Pavillon på Ellekonebakken og i det bestyrelsesarbejde, hvor Preben var med i 8 år. Desuden har Kirsten og Preben siden 2006 haft en afghansk venskabsfamilie, som er bosat i Viborg.

Det positive og meningsfyldte samvær, som vi er mange, der har haft med Preben, er vi dybt taknemmelige for. Derfor vil vi altid huske ham. Preben efterlader sig ægtefællen Kirsten og to døtre med svigersønner og fire børnebørn.

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce