Nekrolog over Per Dahl fra Viborg

Per Dahl.

Nekrolog over Per Dahl fra Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nekrolog: Per Dahl, kendt og afholdt chauffør hos Viborg Turisttrafik, er afgået ved døden, 53 år gammel.

Per Dahl var født og opvokset i Viborg, hvor han både i sit arbejdsliv og sit fritidsliv har været et naturligt samlingspunkt for rigtig mange busturister og derudover især for unge mennesker.

Per Dahl var soldat ved Livgarden i København, og umiddelbart efter hjemkomsten til Viborg begyndte han som 21-årig som chauffør hos Viborg Turisttrafik, et job han med stor erfaring og indlevelse havde gennem 32 år indtil sin død.

Det var især på udlandsturene, Per Dahl kom i berøring med rigtig mange mennesker. Hans første tur var til Frankrig, og han har kørt til mange lande på såvel skiferier som sommerture sydpå.

For de lokale idrætsklubber har han kørt utallige fodbold- og håndboldture, og da Viborg HK's håndboldherrer var med i Europa Cup, var en af de ture, man husker, da spillerne kørte med Per Dahl og spillede i Budapest.

Fodbold var Per Dahls altdominerende fritidsinteresse. Privat boede han på Koldingvej i Viborg og efterlader sig to sønner på 22 og 24 år, der begge var fodboldtalenter på FK Viborgs U 17 og U 19 hold, og som i dag begge spiller for Kjellerup i 2. division.

Han var selv utrolig engageret som spiller og mangeårig træner i Søndermarkens Idræts Klub. Gennem ti år var han fodbolddommer og i en længere årrække talentspejder i Viborg FF. Han kendte navne på alle spillere og resultater lige fra serie 2 til Superligaen.

For tre år siden blev Per Dahl ramt af en nyresygdom, hvor han flere gange om ugen var i dialysebehandling. Han var på det sidste frisk og ved godt mod. I mandags døde han af hjertestop.

JIN

Nekrolog over Per Dahl fra Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce