Ny formand for 1000 gymnastikmedlemmer

Brian Roed er ny formand for Gymnastikforening KVIK. Foto: Gymnastikforeningen KVIK

Ny formand for 1000 gymnastikmedlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder på Nordre Skole, Brian Roed, bliver ny formand for Gymnastikforeningen KVIK.

Viborg: Torsdag aften fik omkring 1000 medlemmer og 140 frivillige ny formand.

På en ekstraordinær generalforsamling blev Brian Roed uden modkandidat valgt som formand for Gymnastikforeningen KVIK for en toårig periode.

Dermed afløser han Morten Jørgensen, der på generalforsamlingen blev takket for sin indsats for foreningen.

Brian Roed, som for mange kendes som skoleleder for Nordre Skole, er vokset op med forældre, der var frivillige i fodbold- og badmintonklubber, han selv var medlem af. Hans kone og tre døtre er også frivillige, og derfor er det helt naturligt for ham også selv at give en hånd med.

- Det fede ved at skulle arbejde med frivillige er, at der ikke er nogen, der ikke vil. De er bestemt ikke ligegyldige, for uden frivillige vil der ikke være nogen forening, fortæller Brian Roed, der selv tidligere har været fodbold- og gymnastiktræner.

Alle i Gymnastikforeningen KVIK skal føle, at de er med til at skabe retningen for foreningen. Gennem medansvar, medindflydelse og medbestemmelse skal omdrejningspunkter som vision, mål og værdier drøftes i foreningen.

- Rammen for omdrejningspunkterne skal være fællesskab og engagement. Det er to værdier, der sammen med glæde, bevægelse og frivillighed er det, man skal opleve som både aktiv, forælder og frivillig i foreningen. Det er vigtigt, at alle bliver hørt og er en del af det samme, for alle har en meningsfuld rolle, og det skal de også have at vide, siger Brian Roed.

Foruden planerne om involvering har den nye formand også intentioner om at mødes med samarbejdspartnere i byen inden for den nærmeste fremtid. Brian Roed vil bruge sit allerede eksisterende netværk til at styrke samarbejdet.

Ny formand for 1000 gymnastikmedlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce