Ny oversygeplejerske på børneafdelingen

Lotte Niebur. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt

Ny oversygeplejerske på børneafdelingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygeplejerske Lotte Niebur fra Silkeborg bliver fra 1. juli ny oversygeplejerske på afdelingerne for børn og unge, kvindesygdomme og fødsler.

Viborg: Børn og Unge og Kvindesygdomme og Fødsler er to meget veldrevne afdelinger, som jeg glæder mig til at være med til at lede.

Sammen med mine nye ledelseskolleger og personalet skal vi videreføre afdelingernes flotte udvikling og resultater, som kan ses i den høje kvalitet, patienterne oplever, siger Lotte Niebur, der er 54 år.

Lotte Niebur er uddannet sygeplejerske og er master i offentlig ledelse. Hun har været afdelingssygeplejerske i Center for Planlagt Kirurgi i hjembyen Silkeborg siden 2009 og har været en af drivkræfterne i centrets optimering af patientforløb og forbedringer i personalets arbejdsgange, arbejdsmiljø og trivsel.

- Vi skaber resultaterne gennem vores personale, og derfor er jeg meget optaget af at understøtte den gode trivsel. Samtidig vil jeg arbejde for at skabe et godt samarbejde på tværs af afsnit og afdelingerne, siger Lotte Niebur.

Børn og Unge har 31 senge og 11.000 ambulante patienter om året år samt 150 ansatte. Kvindesygdomme og Fødsler varetager hvert år 2300 fødsler og 45.000 ambulante besøg med 160 ansatte.

For sygeplejefaglig direktør Mette Fjord Nielsen og det øvrige ansættelsesudvalg var der ingen tvivl, da valget faldt på Lotte Niebur.

- Lotte har fokus på personalets trivsel og afdelingernes sammenhængskraft for at kunne forbedre patienternes forløb og oplevelse. Den kobling har hun gang på gang vist, at hun mestrer, og jeg glæder mig meget til, at Lotte nu træder ind som oversygeplejerske, forklarer Mette Fjord Nielsen.

Lotte Niebur bor i Virklund ved Silkeborg sammen med sin mand. Hun har to voksne børn.

Ny oversygeplejerske på børneafdelingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce