Nyt blod hos BDO i Viborg

Michelle Kristensen. Pressefoto

Nyt blod hos BDO i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af 2017 er revisorerne Michelle Kristensen og Lasse Hjortshøj blevet ansat hos BDO i Viborg.

Viborg: Det statsautoriseret revisionsaktieselskab BDO har i Viborg pr. den 14. august og den 1. september 2017 styrket afdelingen med ansættelsen af henholdsvis Michelle Kristensen og Lasse Hjortshøj.

Michelle Kristensen blev i 2012 færdiguddannet cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Hun kommer fra en stilling som revisor hos Klar-Revision i Holstebro, og har tidligere arbejdet to år ved Revi-Midt i Langå som revisortrainee.

Hun er bosiddende i Viborg og gift med Esben. Sammen har de børnene Tobias og Josephine. Fritiden bruger Michelle Kristensen på håndbold og fitness.

Michelle Kristensen vil arbejde med business support, rådgivning og udarbejdelse af regnskaber for både private og selskaber for små og mellemstore kunder.

Lasse Hjortshøj. Pressefoto
Lasse Hjortshøj. Pressefoto

Fra bagersvend til universitet

Lasse Hjortshøj kommer fra en stilling som revisor hos Deloitte, hvor han har været i to år, og forinden da var han revisorelev hos Ullits & Winter. Oprindeligt er Lasse Hjortshøj udlært bagersvend. Sideløbende med arbejdet i BDO er han ved at færdiggøre sit 7. semester på HD-R ved Aarhus Universitet.

Han bor i Viborg, er gift med Nina, og sammen har de børnene Loa, Johannes og William. Lasse Hjortshøj bruger en del tid på basketball (både i og uden for banen) og holder af at styrketræne og løbe.

Lasse Hjortshøj vil fremover bistå små og mellemstore virksomheder med revision og rådgivning, både private regnskaber og selskaber.

/EXP

Nyt blod hos BDO i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce