Pensionistgolf hver morgen klokken halv otte

Hans Toft Hansen. Foto: Jens Ingolf Nørgaard

Pensionistgolf hver morgen klokken halv otte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Toft Hansen har gennem arbejdslivet været både indkøber og sælger i flere brancher. Og så er han bidt af golf. Hver morgen møder en flok pensionister op på golfbanen klokken halv otte. På lørdag fylder han 70 år.

70 år: Hans Toft Hansen, Egevænget 15, Stoholm, fylder på lørdag den 10. februar, 70 år.

Hans Toft Hansen er født og opvokset i Skive, hvor han boede sine første tyve år og var blevet udlært hos Skive Tømmerhandel. Efter en periode hos Civilforsvaret tog han på Den Danske Handelsskole i Bremen i Tyskland.

I sit arbejdsliv var Hans Toft Hansen ansat i flere virksomheder enten som indkøber eller sælger.

- Jeg blev ansat som indkøber i en tømmerhandel i Aalborg. I 1973 flyttede vi til Stoholm, hvor vi har boet siden. Jeg fik job som sælger hos Nordvestjysk Tømmerhandel i Skive.

- I 1977 skiftede jeg til bilbranchen, hvor jeg først solgte VW, og i 1981 blev jeg salgschef hos Jens Fogh, Ford, i Skive. Fra år 2000 kom jeg tilbage til VW, hvor jeg solgte varebiler, og de sidste fire år på arbejdsmarkedet solgte jeg investeringssommerhuse for firmaet Scanlux i Viborg, fortæller fødselaren om en aktiv og spændende erhvervskarriere.

Golf i ind- og udland

Hans Toft Hansen er gift med Aase. Parret har to børn, en datter i Stoholm og en søn i Viborg, og familien tæller seks børnebørn.

De har et sommerhus til udlejning i Nr. Lyngvig, mens familiehuset er placeret i Blokhus. Golf har gennem en lang årrække været den store hobby og fritidsinteresse, som Aase også deltager i med både lyst og glæde. De spiller både i ind- og udland og gerne i forbindelse med ferieophold.

En særlig golftradition for pensionister på Skive Golfbane består i, at hver morgen klokken halv otte er der pensionistgolf for en gruppe på en snes deltagere. Nogle dage er alle mødt frem, andre dage lidt færre. Hans Toft Hansen er med mindst tre morgener hver uge.

Den friske luft

Lokalt har han været i bestyrelsen for Stoholm Kultur- og Idrætscenter, hvor han har fulgt både børn og børnebørn på håndboldbanen.

Ikke bare på golfbanen suger Hans Toft Hansen til sig af den friske luft. Om vinteren er der som regel en ferie på ski, og der har været mange rejser til blandt andet Thailand og Grækenland.

- Jeg går ture hver dag og nyder naturen. Det giver både velvære og godt humør, og jeg er meget bevidst om vigtigheden af, at vi skønner på vores livsværdier, når dåbsattesten minder os om, at det ikke nødvendigvis er en selvfølge, at vi har mulighed for at nyde hver eneste dag, som han med tilfredshed i stemmen udtrykker det.

Fødselsdagen fejres på Rønbjerg Feriecenter med familien. Golfvenner kan se frem til en herrefrokost, når foråret har meldt sin ankomst.

Pensionistgolf hver morgen klokken halv otte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce