Tre gange sølv overrakt i Hald Ege Idrætscenter

Jan Bach, Helle Doktor Simonsen, Henriette Jørgensen, Casper Jepsen. Foto: Jens Ingolf Nørgaard.

Tre gange sølv overrakt i Hald Ege Idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved Hald Ege-Ravnstrup KFUM Idrætsforenings nytårskur fik tre mangeårige ledere overrakt KFUMs Idrætsforbund i Danmarks æresnål i sølv.

Hæder: Ernst Leif Nørgaard, gennem 35 år formand for Hald Ege-Ravnstrup KFUM Idrætsforening, indledte nytårskuren for foreningens ledere med at give et rids over særlige begivenheder i foreningens historie siden starten i 1955, hvor han selv var med ved indvielsen af de første håndboldbaner på en græsmark i Ravnstrup.

Han nævnte blandt andet, hvordan de nuværende 10 idrætsgrene i foreningen er kommet til, efterhånden som faciliteter og omgivelser har tiltrukket ildsjæle og fremsynede ledere og instruktører i hver enkelt idrætsgren, og hvor medlemstallet hele tiden er i fremgang.

- Men, som han sagde til de 70 fremmødte idrætsledere, hvis ikke I havde været her, havde der ingen forening været. Det hele skyldes jeres indsats, og tak for det.

Ernst Leif Nørgaard
Ernst Leif Nørgaard

Tre æresnåle i sølv

Aftenens gæst var landsformanden for KFUMs Idrætsforbund i Danmark, Carsten Jepsen, der fortalte om idrætsforbundets placering og særlige opgaver i dansk idræt.

Han pointerede, at en KFUM-forening altid bør gøre en ekstra indsats for at få alle med. Det sker især netop gennem lederuddannelse, hvor mange af de lokale ledere har været kursister og er blevet inspireret på forbundets lederkurser.

Carsten Jepsen overrakte herefter KFUMs Idrætsforbunds æresnål i sølv til tre mangeårige lokale ledere, Helle Doktor Simonsen, Henriette Dahl og Jan Bach.

Jan Bachs farfar lagde et af de første år græsmark til foreningens håndboldbaner. Jan Bach har helt fra dreng været en del af foreningen. Gennem de seneste 30 har han været en meget respekteret og afholdt holdleder for håndboldherrerne, både når de har spillet nede i serierne, og når de har været oppe at spille divisionshåndbold.

Henriette Dahl og Helle Doktor Simonsen har næsten hele livet kørt parløb i Ravnstrup KFUM. De spillede på det samme håndboldhold i pigeårene og har været med i alt, hvad der er foregået i foreningen.

De var begge på lederkursus både i Nr. Nissum og på Hellebjerg. For omkring 30 år siden blev de begge frivillige ledere og har i mange år været valgt til håndboldudvalg og bestyrelse. De har dertil i en lang årrække været foreningens repræsentanter i bestyrelsen for Hald Ege Hallen, Helle som hallens formand og Henriette som hallens kasserer.

Efter 20 års vedholdende og intenst arbejde er deres indsats nu kronet med indvielsen af det nye Hald Ege Idrætscenter til gavn og glæde for hele egnens frivillige idrætsliv i mange år fremover.

KFUM-ledere.
KFUM-ledere.

Tre gange sølv overrakt i Hald Ege Idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce