Vi er stolte over at drive virksomhed i Viborg

Karsten Lindberg har 25 års jubilæum. Foto: Jens Ingolf Nørgaard.

Vi er stolte over at drive virksomhed i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karsten Lindberg havde aldrig været i Viborg, da han fik job hos Palle Christensen. Siden 2001 har han været partner i Viborg Ingeniørerne og direktør siden 2015. I morgen, fredag, er der 25-års jubilæum.

Viborg: Karsten Lindberg, partner og direktør hos Viborg Ingeniørerne, Fabrikvej 4, Viborg, har i morgen, fredag den 18. maj, sin 25-års jubilæumsreception som ansat i virksomheden.

Karsten Lindberg, der i dag er 54 år, er født og opvokset i Låsby. Han læste på Aarhus Teknikum og blev uddannet som teknisk- og byggeingeniør fra Ingeniørhøjskolen.

Viborg blev hjemstedet

Efter sin CF-værnepligt i Haderslev, tog Karsten Lindberg på et års jordomrejse. Han kom hjem og arbejdede i Aarhus og i England.

- I 1993 var jeg for første gang i mit liv i Viborg og til jobsamtale, hvor jeg fik ansættelse hos ingeniørfirmaet Palle Christensen. I 1996 havde jeg lige en sabbatpause, hvor jeg blandt andet var rejseleder i Nepal. Her mødte jeg min kommende hustru, og vi vendte hjem til Viborg, som permanent blev hjemstedet, fortæller jubilaren i virksomheden på Fabrikvej.

Viborg som brand

- Det har været fantastisk både at opleve vores virksomhed udvikle sig, men også at være en del af Viborgs store vækst og udvikling. Vi er i dag 40 medarbejdere, deraf de 6 i vores Aalborg-afdeling. Vi arbejder over hele landet og har den glæde at opleve, at Viborg Ingeniørerne i mange sammenhænge har et godt ry, både fordi vi bestræber os på at levere vores kvalitetsprodukt, men også fordi Viborg som brand er forbundet med både historie og moderne vækst. Vi er en af de virksomheder, som der glædeligvis er en del af, der er startet helt fra bunden i Viborg, og som gør alt for fortsat at have vores base her.

Både store og små opgaver

- Vi arbejder med alle former for byggeri og konstruktioner. Vi er specialister indenfor betonelementprojektering og bærende konstruktioner, men ellers alle former for byggeri og installationer samt anlæggelse af veje og forsinkelsesbassiner til regnvand. Vi har igennem en årrække udført omkring 1000 sager for forsvaret og været rådgivere på næsten alle nye fængselsbyggerier i Danmark, beretter han om virksomhedens DNA, og han fortsætter:

- Samtidig sætter vi stor pris på et netværk blandt lokale håndværkere, der er velkomne til at komme forbi og få et godt råd. Til gengæld får vi tit en god praktisk løsning fra det virkelige liv, som kun den kreative håndværker kan give. På den vis får vi bedre teori og praksis til at hænge sammen til gavn og glæde for alle parter.

Det grønne Viborg

Privat bor Karsten Lindberg på Hejmdalsvej 2, Viborg. Han er gift med Marianne, der er praktiserende læge i Viborg. De har døtrene Maja, der går i 3. g på katedralskolen og går til gymnastik i fritiden, og Marie, der går i 1. g og spiller håndbold.

En del af fritiden går med at følge døtrenes sportspræstationer.

Sommerhuset ligger i Klitmøller, og rejserne med familien går som regel nye steder hen for at opleve forskellige kulturer og destinationer. Han er i bestyrelsen for Viborg Erhvervsråd og er med i flere erhvervsnetværk. Viborg Ingeniørerne, der blev startet af Palle Christensen i 1963, er som nævnt stolte over at være en del af Viborg.

- Vi har af samme grund valgt den grønne farve i vores firmalogo. Samtidig glæder det os at være med som aktiv sponsor både i Viborg FF og Viborg HK samt til løb i Viborg. Vi har også givet trøjer til flere ungdomshold. Alt i alt synes vi det er rigtig, rigtig positivt, at vi kan være en aktiv del af det grønne Viborg, slutter 25-års jubilaren med både tilfredshed og forventning i stemmen.

Der er indbudt til jubilæumsreception i morgen, fredag, på Golf Salonen fra kl. 13.

Vi er stolte over at drive virksomhed i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce