Annonce
Livsstil

Vinskolen - Vi går i kælderen:  Grillvin skal have fad til røgen og tanniner til proteinerne

Når man griller kød, opstår en Maillard-reaktion, som er en kemisk reaktion mellem aminosyrer og sukkerstoffer i kødet, der karamelliserer ved høj varme og sammen med røg giver den distinkte grillsmag. Arkivfoto: Søren Stache/Ritzau Scanpix
To ting, du især skal have in mente, når du vælger vin til din grillmad, er, at røgen fra grillen kalder på vine med fadpræg, og jo kraftigere proteiner, du smider over gløderne, desto mere tannin skal vinen indeholde.

Mest læste

Livsstil For abonnenter

Da Majbrits mor døde, tegnede familien på kisten: Flere og flere gør det samme - og det hjælper særligt børn

Tyske dåser uden pant har skabt ballade i 20 år - snart kan Danmark tabe striden: Her er tre konsekvenser, hvis det sker

Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Med bedemanden på arbejde: Astrid gør sorg til kærlighed i mødet med døden

Livsstil For abonnenter

Ung viborgenser bag ny alarmapp: Skolegangen i Viborg har banet vejen for iværksættereventyr

Livsstil

Karin og Mette overlevede kræft - men livet bliver aldrig det samme som før: Nu danner de ny gruppe for andre med senfølger

Viborg For abonnenter

11 boliger solgt i Viborg: Den billigste blev solgt for 500.000 kroner

- Dyt, dyyyyt, her kommer jeg: Børn kører selv til operation på sygehuset

Viborg For abonnenter

Michael er blind og vil bare gerne passe sit arbejde - men togtrafikken gør det svært: I denne uge kom han til tiden nul ud af fire dage

Jagten på en orgasme: Ung kvinde kæmper hårdt i ny forførende tv-serie

Alarm 112

Skræmmende alarmopkald fik politiet til at rykke talstærkt ud: Vidne så mand gemme pistol bag ryggen

Skræmmende testresultat af populær videochat blandt børn: 16 onanerende mænd på én time

Debat

Socialdemokrat: Personlige mærkesager og fnidder - det orker jeg ikke

Bjerringbro For abonnenter

Overskud på 45 millioner: Trods udfordringer kan lokalt trælastfirma juble over flot overskud

Rundt om Viborg

Ingen fjernvarme i radiatorerne i denne omgang