22 dages erotik på filmlærredet

I "Fifty Shades - fri" bliver det elskende par, Anastasia Steele og Christian Grey, gift, men ægteskabet byder snart på store udfordringer. Arkivfoto

22 dages erotik på filmlærredet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karup Bio satser stort på den tredje "Fifty Shades"-film, der her i februar går hele 22 dage i træk i den lille biograf.

Karup: Karup Bio satser på, at der også er et stort publikum til tredje kapitel af "Fifty Shades"-filmserien.

I hvert fald er den programsat usædvanlig lang tid for den lille biograf. Hele 22 dage - fra i morgen, onsdag den 7. og til og med onsdag den 22. februar- er den hver dag på lærredet i Bredgade.

Filmen "Fifty Shades - fri" (originaltitel: "Fiftys Shades - Freed") bygger videre på historien, som tog sin begyndelse i "Fifty Shades of Grey" og fortsatte i "Fifty Shades - i mørket".

I "Fifty Shades - Fri" bliver den unge, jordbundne Anastasia Steele gift med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Deres luksuriøse bryllupsrejse får en brat ende, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge de nygifte. Og da de kommer hjem til hverdagen, må Anastasia og Christian se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

Kæmpe verdenshit

Film-manuskriptet er skrevet af Niall Leonard baseret på en roman af E. L. James. Instruktør er James Foley, mens Jamie Dornan og Dakota Johnson igen spiller hovedrollerne som Christian Grey og Anastasia Steele.

"Fifty Shades"-filmene er på verdensplan blevet en kæmpesucces og har angiveligt indtjent næsten 950 millioner dollars.

"Fifty Shades - fri" er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet "Fifty Shades of Grey". Alle filmene er baserede på E.L. James' bøger, der gjorde erotiske fortællinger målrettet kvinder til et stort boghandlerhit - og senere altså også et biografhit.

22 dages erotik på filmlærredet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce