51-årig bilist død efter hjertestop

En 51-årig mand fik hjertestop og kørte galt i Hammershøj. Arkivfoto: Michael Bager

51-årig bilist død efter hjertestop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere forbipasserende hjalp i aftes med at genoplive en 51-årig bilist, som kørte galt efter et ildebefindende. Manden døde senere på Skejby Sygehus.

Hammershøj: En 51-årig mand fra Tjele-området døde i nat ved 02.30 tiden som følge af et hjertestop. Det oplyser politiassistent Henrik Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Normalt er den slags dødsfald ikke noget, politiet beskæftiger sig med, men dødsfaldet i aftes skete under dramatiske omstændigheder. Den 51-årig kom kørende i sin bil på Randersvej i Hammershøj i østlig retning, da han fik et ildebefindende og kørte tværs over vejen og ind i en hæk ved kirkens parkeringsplads.

Flere forbipasserende var straks henne for at hjælpe føreren af bilen, som sad livløs bag rattet. Med hjælp fra alarmcentralen fik de sat gang i en genoplivning, og det lykkedes da også i første omgang, fortæller Henrik Hansen:

- Der blev gjort et godt stykke arbejde på stedet, roser han og understreger, at det var et hjertestop og ikke det efterfølgende uheld, der var skyld i mandens tilstand.

- Det har helt sikkert været en dramatisk oplevelse for dem, der var der, tilføjer han om situationen, der udspillede sig ved 20-tiden i aftes.

Den 51-årige blev kørt til Skejby Sygehus, hvor han afgik ved døden i nat. De pårørende er underrettet.

51-årig bilist død efter hjertestop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce