Årets gang med lokalhistoriske briller

Gert Nielsen blev genvalgt til bestyrelsen for lokalhistorisk forening i Møldrup. Arkivfoto

Årets gang med lokalhistoriske briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møldrup-egnen: Lokalhistorisk Arkiv for Møldrup og Omegn har netop afholdt deres årlige generalforsamling.

Her indledte kørelærer Hans Jensen aftenen med at fortælle om sit museum med forskellige krigs-effekter, som han har etableret på sin hjemadresse på Gl. Aalborgvej. Han fortalte også levende om sine mange eftersøgninger med metaldetektor i blandt andet Polen for at finde skjulte skatte til museet.

Efter kaffen var der generalforsamling, hvor formand Svend Jensen i beretningen takke arkivleder Mona Sloth for det store arbejde hun udfører på arkivet. Ligeledes omtalte han succesen fra januar 2017, hvor 100 personer havde købt billet til at spise sammen og høre Kim Hundevadt fortælle om sine drengeår i Møldrup samt hans oplevelser rundt om fra brændpunkterne i verden, hvor han har været og har skrevet bøger om.

Også en cykeltur omkring Roum med mere end 50 deltagere og fortællinger om Roums historie, en tur til Bruunshåb Papfabrik og udflugt til Vedersø Kirke og præstegård er det blevet til i årets løb ligesom årsskriftet også kom på gaden. Det bliver dog stadig sværere at finde materiale til udgivelserne, så det opfordrede man forsamlingen til at tænke over.

Formand Svend Jensen benyttede også lejligheden til at takke de mange frivillige, der hjælper til i arkivet, og så kom han ind på en række kommende arrangementer - blandt andet et besøg hos kørelærer Hans Jensen, en udflugt den 5. august og et jubilæumsarrangement i Møldrup for at fejre byens 125 års fødselsdag. Regnskabet balancerede med et lille overskud.

Grethe Thougaard og Gert Nielsen blev genvalgt, mens der var nyvalg til Steen Sømod og Jens Stengaard. Derudover består bestyrelsen af Svend Jensen, Lauritz Lauritsen og Mona Sloth Jensen. Suppleanter blev Poul Andersen og Ole Jensen. Revisor Bent Nielsen genvalgtes, mens Elin Markvard blev nyvalgt. Suppleant blev Svend Høgh.

Årets gang med lokalhistoriske briller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce